A 93. percig nyerésre álltunk...

2018. Április 16.

A diószegi meccs előtt kiegyeztünk volna a végül elért döntetlennel. Így utólag viszont... Szerdán hétközi forduló lesz, amikor idegenben játszunk, a hét végén azonban már itthon.

 

Az első osztályú megyei labdarúgó bajnokság 20. fordulójában az Unirea az esélyesebb Diószegi SK vendége volt vasárnap. A találkozó nem indult kedvezősen számunkra, mivel ifj. Fele Sándor edző már az 5. percben kénytelen volt cserélni, a megsérült Jude helyére Solymosán állt be - ez volt az egyetlen cserénk egész meccs alatt. A folytatás már biztatóbban alakult, hiszen - miközben Illés, Gego és Sándor előtt adódott több gólhelyzet - utóbbi egy kontra során a bal szélről a kapu elé cselezte magát, túljutott a hálóőrön is, és az üres kapuba gurítva megszerezte a vezetést - 0 -1. Megérdemelten szereztük meg a vezetést, értékelt edzőnk, aminek fényében váratlanul jött az egyenlítés a második félidő 11. percében, ami annál is fájóbb, hogy a menteni akaró Crişanról perdült a labda saját kapunkba -1-1. Továbbra is számos lehetőségünk adódott, miközben a házigazdák emberhátrányba kerültek, mivel a 72. percben, amikor egyik játékosuk megsérült, már nem volt cserelehetőségük. A 80. percben másodjára is megszereztük a vezetést Gego révén - 1-2, és már zsebünkben érezhettük a három pontot, ám a végén jött a hideg zuhany: a 90+3. percben a játékvezető tizenegyest ítélt (a hazaiak szerint természetesen jogosan, a mieink szerint erősen vitathatóan), aminek pontosztozkodás lett a vége - 2-2. A meccs előtt kiegyeztünk volna a tabella negyedik helyezettje otthonában elért döntetlennel, ám a látottak alapján egészen más a helyzet, mondta a lefújás után ifj. Fele Sándor, aki a következő csapatot szerepeltette: Kis - Crişan, Foriş, Jude (5.p. Solymosán), Balajti, Daroczi, Tóth, Illés, Sándor, Lakatos, Gego.

A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.

Szerdán hétközi forduló lesz, amikor az első tavaszi fordulóból elhalasztott Szentandrási Crişul - Unirea találkozót játsszák le. 

A hét végén, a 21. fordulóban a Fugyivásárhelyi SK látogat a Praszler stadionba, a mieink győzelmét jósolja, hogy a tavasszal idegenben is győztesen (2-1) hagyták el a pályát. 


További cikkek

Testvériskolájukban szavaltak

2018. Április 17.

Debreceni testvériskolájukban jártak szavalóversenyen a líceum diákjai.

Áramszünet április 19-én

2018. Április 17.

Egy napra ígérnek áramszünetet a héten, az alábbi utcákban.

"Az olvasó gyermekből lesz a gondolkodó felnőtt"

2018. Április 16.

A tizedik, jubileumi Lugosi Mihály Szépolvasó Verseny körzeti szakaszát rendeztük meg április 12-én a Zelk Zoltán Gimnázium Szobros épületében.

Véradás április 18-án

2018. Április 16.

Szerdán, április 18-án újabb véradási akció lesz.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: