A hosszabbításban nyertünk

2018. Április 12.

A székelyhídi csapatot otthonában legyőzve jutott tovább a kupában az Unirea. A hét végén Diószegre, szerdán Szentandrásra utaznak.

 

A Román Kupa megyei szakaszának 3. fordulójában az Unirea szerda délután a Székelyhídi SK pályáján vendégszerepelt. (Az előző fordulóban a Cserpatai Slovan gárdáján léptünk túl.)

A találkozó 1-0-ás félidei vezetésünk után a rendes játékidőben 1-1-es döntetlennel zárult, gólunkat Lakatos szerezte. Következett a 2 X 15 perces hosszabbítás, melynek első részében nem született gól, ám a másodikban három is, valamennyit mi szereztük Daroczi, Lakatos és Gego révén, így alakult ki a 4-1-es végeredmény, ami a következő fordulóba jutást jelenti. 

Ifj. Fele Sándor edző csapata: Kis - Hossu, Jude, Balajti, Crişan, Sándor, Tóth, Daroczi, Solymosan, Lakatos, Gego; játszott még Manciu, Ötvös és Tankó.

További eredmények ide kattintva.

A bajnokság hét végi fordulójában Diószegre látogat az Unirea, vasárnap 12 órakor kezd a felnőtt, 14 órakor az ifjúsági csapat.

A jövő héten hétközi fordulóban pótolják be az elhalasztott első fordulót, szerdán a Szentandrási Crişul vendégei leszünk.


További cikkek

Első helyezés a Protestáns Felekezetek Országos Tantárgyversenyén

2018. Április 12.

Április 5. és 7. között tartották Kézdivásárhelyen a protestáns felekezetek országos tantárgyversenyét, melyen érmihályfalvi diák lett első helyezett.

Jótékonysági bál az Iskolaházért

2018. Április 13.

Az ÉRMISZ és a BBMK szervez jótékonysági bált az Iskolaház működésének és az új otthon építésének támogatására.

Egyéni kezdeményezésből közös ünneplés

2018. Április 12.

A Zelk Zoltán Általános Iskola diákjai verseket ragasztottak a város különböző pontjain található hirdetőtáblákra,a magyar költészet napján.

A térképen az egyes dátumokhoz köthető városrészek, külön színnel jelezve

Kezdődik a tavaszi lombtalanítás

2018. Április 11.

Az alább olvasható naponkénti és utcák szerinti beosztásban kerül sor az udvari, kerti hulladékok elszállítására három szerdán.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: