ANTICOVID - hír

2020. Március 27.

Üzenetünk változatlan, aki csak teheti maradjon otthon!

 

 

       Az Érmihályfalvi ANTICOVID koalició önkéntes tagjai megkezdték első rájuk bízott feladatuk végrehajtását. Két nappal a felhívást követően ( itt ), több mint húsz önkéntes mutatta  szándékát a tenni akarás mellett. Volt, aki ételkihordásban segített s volt, aki azokat a bizonyos formanyomtatványokat (declarație) helyezte a postaládákba melyek szükségesek ahhoz, hogy  törvényesen elhagyhassuk lakásainkat. Reményeink szerint, annak függvényében, hogy mennyien tudnak egyszerre részt venni ezeken az akciókon, sikerül rövid idő alatt minden háztartáshoz legalább egy darab típus nyomtatványt eljuttatni.     A hatóságok korábbi közlése szerint ezeket kézzel is meg lehet írni, a formanyomtatvány modellje alapján. (megtalálható itt). Az Önkormányzat bíztositja a iratok sokszorositását és természetesen munkatársaink is kiveszik részüket a segitségnyújtásban. A Városházán továbbra is hozzájut mindenki ezen iratokhoz, szükség esetén.     Az önkéntesség bármilyen formája segítséget jelent, legyen az fizikai segítség vagy bármi más. Együtt gondolkozva önökkel, folytatni fogjuk a segítségnyújtást ameddig lehetőségünk lessz rá. Remélhetőleg ez a lehetőség továbbra is jelen lessz életünkben és sikeresen átvészeljük a ránk zúdult nehézségeket. Köszönetünket szeretnénk ezúton is kifejezni minden önkéntes munkatársnak.  Jelentkezni továbbra is a 0755088139 – es telefonszámon lehet,  hiteles információ elsajátitása érdekében.

        Továbbra is üzenetünk változatlan, aki csak teheti maradjon otthon! Ne tegyük kockára egészségünket, ne veszélyeztessünk másokat!      

 

Karsai Attila - alpolgármesterTovábbi cikkek

Köszönöm Mihályfalva, csak így tovább!

2020. Április 1.

Mivel egy láthatatlan ellenséggel áll szemben a Világ, csak a védekezés maradt számunkra, mint lehetőség a túlélésre.

Kamionsofőrök és Magyarországra ingázók figyelmébe

2020. Április 1.

Újra átjárhatnak dolgozni, azok az állampolgárok, akik a koronavírus terjedését lassító intézkedések miatt kerültek kellemetlen helyzetbe.

Karsai Attila alpolgármester üzenete

2020. Március 26.

Közösen, fegyelmezetten van esélyünk eredményt elérni!

A 2020. március 24-én kiadott 3. katonai rendelet

2020. Március 25.

A belügyminiszter által jegyzett 3./2020. 03. 24. számú katonai rendelet kivonata magyar nyelven

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: