Adományok Hollandiából

2019. November 29.

A hollandiai támogató nem csak adományozott, de "lakberendezést" is vállalt.

 

Csűri József igazgató által kiépített személyes kapcsolat révén jártak tavaly ősszel (is) hollandiai vendégek az Egészségügyi-Szociális Központban, ahol megismerkedtek az intézmény működésével, illetve tájékozódtak: mire lenne szükségük? Willem Schakel ny. vállalkozó, aki a bútoriparban tevékenykedett már akkor felajánlotta, hogy nem csak új bútorzattal látná el az otthon ebédlőjét, de azzal együtt be is rendezné a maga ízlése szerint. Az elmúlt időben már, mintegy megelőlegezésként, küldött bútorokat az ételelosztó helyiség számára. A napokban ellenben Willem Schakel is újra bekopogott az intézménybe, teljesítve ígéretét, a bútorok mellett televíziót, kávéfőzőt, dekorációs elemeket, sőt, nagy teljesítményű mosógépet is hozott.
Csűri Józseftől a fentiek mellett azt is megtudtuk, hogy a jövőre nézve is vannak együttműködési terveik, 2020 elején matracokat kapnak, illetve a klubhelyiség is új bútorzatot kap.


További cikkek

A szavalás szépsége a szívedből fakad, mely ajkadon hangzik fel

2019. December 2.

A Partiumi Ady Endre szavalóversenyen az Érmihályfalvi 1-es számú Technológiai Líceum végzős diákja, Varga Alexandra Lilla második helyet érdemelt ki. Lakatos-Dienes Ilona magyartanár beszámolója.

Mindenkit kiértesítettünk!

2019. December 2.

Nyakó József polgármester üzenete az adótartozások törlesztésének tárgyában.

Volt, amiben egyetértettek, volt, amiben nem

2019. November 29.

Csütörtök kora délután tartotta a Helyi Tanács novemberi rendes ülését.

Élnek a kormányrendelet adta lehetőséggel

2019. November 28.

Érmihályfalva (is) él a kormány teremtette lehetőséggel, ami a kifizetetlen adók utáni kamatok és büntetőkamatok elengedését illeti, bizonyos feltételek mellett.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: