Baleset a középiskola előtt - A térfigyelő kamera felvételei

2013. Április 19.

Csütörtök reggel a középiskola előtti gyalogátkelőhelyen ütött el egy személygépkocsi egy diáklányt. A térfigyelő kamerával visszanézhető volt a baleset, a közölt fotók a felvételből valók.

A baleset után másodpercekkel, a zebrán még ott ül az áldozat

A baleset után másodpercekkel, a zebrán még ott ül az áldozat

Csütörtök reggel a középiskolánál lévő gyalogátkelőn ütött el egy iskolába igyekvő diáklányt egy személyautó. Ahogyan arról beszámoltunk, a város több pontjára térfigyelő kamerákat szereltek nemrégiben - ilyen van az említett városvégen is, éppen például az ilyen esetek miatt, hiszen forgalmas ki/bejártaról van szó.
A felvételen jól látszik az egész esemény: ahogyan a diákok mennek az iskolába, ahogyan a zebrán kelnek át az úttesten, ahogyan közeledik a jármű Tarcsa irányából. A diák észlelte, hogy a kocsi nem lassít úgy, ahogyan zebrához közeledve kellene, és szaporázza lépteit, és ennek köszönhetően az autó nem kapta "telibe", hanem már oldalról sodorta el. 
Az is látszik, hogy a sofőr azonnal megállt, szaladt vissza az akkor már az úttesten ülő fiatalhoz, közben több jármű is megállt. Kevéssel később már a gyorsmentők is ott voltak. Információnk szerint a diák könnyebb sérüléseket szenvedett, a közlekedésrendészet vizsgálatot indított.

További cikkek

Fiatal csemeték kerülnek a kivágott fák helyére

Fiatal gömbakác csemetéket ültetnek

2013. Április 19.

Facsemetéket ültetnek a Márton Áron utca elején lévő Lovass-féle ház (volt TSZ-iroda) és annak szomszédai elé.

Szombat délután: Unirea - Liberty

2013. Április 19.

A IV.-Liga 19. fordulójában, szombat délután az Unirea a Nagyváradi Liberty FC csapatát fogadja.

Az érmihályfalvai sportolók, sportvezetők Nyíradonyban

Érmihályfalvai sikerek a pályán - közös siker az együttműködésben

2013. Április 18.

Csütörtökön egész napos program keretében zárult az Nyíradonyi VVTK és az Érmihályfalvai Unirea SC együttműködésében zajlott "Tehetséggondozás a határ mentén" projekt. A három labdarúgó és az egy kézilabda mérkőzést egyaránt az érmihályfalvaiak nyerték.

A kor-rekordot tartó állampolgárság-kérelmező a konzuli napon

Újabb konzuli nap volt

2013. Április 18.

Szerdán, április 17-én kihelyezett napot tartottak a kolozsvári magyar főkonzulátus munkatársai a Köztársaság utca 40. szám alatt található EMNT-irodában. Az EMNT Partiumi Sajtószolgálatának közleménye.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: