Dekoráció a főtéren

2018. Október 10.

Őszi hangulatot idéz.

 

A Dióverő Nagyvásár után mintegy tíz nappal az ott látott terménybemutatót idéző köztéri dekoráció jelent meg kedden délután Érmihályfalva főterén: sütőtök, kukorica, krizantém varázsol őszi hangulatot, nem mellesleg a kompozíció el is fed egy méretes aknatetőt.


További cikkek

Gátat vetnének a falopásnak

2018. Október 11.

A magángazdák esetében maximum 30 hektárig az erdészet ingyen megőrzi az erdőt, de ez nem jogosít még kitermelésre, hangzott el egy témában tartott találkozón. Ezzel a lopásoknak szeretnének gátat vetni.

Újabb lépés a tanmedence építéséhez

2018. Október 11.

A műszaki tervek november 7-ig kell elkészüljenek a vaskohsziklási, a margittai és az érmihályfalvi tanmedencék esetében.

Mindenkit érint, de nem sokakat érdekelt

2018. Október 10.

A helyi szemétgazdálkodás január elsejétől életbe lépő rendszerének megvitatására tartottak közvitát pénteken Érmihályfalván. A tervezetet a helyi viszonyokra dolgozták ki, erről lehetett (volna) információkat szerezni, vagy hozzászólni.

Megkezdődött a 2. diákolimpia

2018. Október 10.

Kedden reggel az érmihályfalvi Praszler Gyula stadionban megkezdődött a II. Kabos Endre sport diákolimpia. Az atlétikai számokat a focipályán, a kézilabda meccseket a sportcsarnokban, az asztalitenisz partikat a tornateremben bonyolították le.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: