Egyéni kezdeményezésből közös ünneplés

2018. Április 12.

A Zelk Zoltán Általános Iskola diákjai verseket ragasztottak a város különböző pontjain található hirdetőtáblákra,a magyar költészet napján.

 

Április 11-én, a magyar költészet napján, minden verskedvelő ember megáll egy pillanatra, és valamilyen formában adózik a verseknek, irodalmunk gyöngyszemeinek. A Zelk Zoltán Általános Iskola diákjai sem tettek másképp, ugyanis verseket ragasztottak a város különböző pontjain található hirdetőtáblákra, azzal a céllal, hogy bárki kiválaszthassa, leszakíthassa és hazavihesse a számára legkedvesebbet. Az ötletgazda és technikai kivitelező Molnár Boróka hetedikes tanuló volt, akihez szívesen csatlakozott az iskola néhány diákja és tanára, így a kb. 20 személy által kiválasztott 40 vers ma délelőtt helyet kaphatott városkánkban. Az egyéni kezdeményezés közös ünnepléssé alakult, és éppen ez volt a cél. A verseket beküldő diákok ma elhelyezték "ajándékaikat" a könyvtár, a művelődési ház, a játszóház, a polgármesteri hivatal, az RMDSZ épülete és az általános iskola előtt abban bízván, hogy az arra járók nem hagyják azokat figyelmen kívül. Ajánljuk mindenki figyelmébe ezeket a verseket, tépjék le bátran azt, amelyik a legjobban tetszik. Ne feledjük : "A dolgok változnak. A vers örök."

  Boros Emőke tanárnő


További cikkek

A hosszabbításban nyertünk

2018. Április 12.

A székelyhídi csapatot otthonában legyőzve jutott tovább a kupában az Unirea. A hét végén Diószegre, szerdán Szentandrásra utaznak.

Első helyezés a Protestáns Felekezetek Országos Tantárgyversenyén

2018. Április 12.

Április 5. és 7. között tartották Kézdivásárhelyen a protestáns felekezetek országos tantárgyversenyét, melyen érmihályfalvi diák lett első helyezett.

A térképen az egyes dátumokhoz köthető városrészek, külön színnel jelezve

Kezdődik a tavaszi lombtalanítás

2018. Április 11.

Az alább olvasható naponkénti és utcák szerinti beosztásban kerül sor az udvari, kerti hulladékok elszállítására három szerdán.

Nőtt a temetkezési segély összege

2018. Április 11.

Év elején lépett érvénybe a társadalombiztosítási költségvetés, mely szerint ezer, illetve ötszáz lejjel nőtt a biztosítottak, illetve hozzátartozójuk halálakor járó temetkezési segély.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: