Egyetemi nyíltnapon vettek részt diákjaink

2017. Április 18.

Április 11-én a Mezőgazdasági Főgimnázium 30 diákja vett részt két tanár - Kozma Károly és Szilágyi József - kíséretében a Partiumi Keresztény Egyetem nyílt napján.

A PKE főbejárata

A PKE főbejárata

A diákok a hozzájuk legközelebb álló szak pultjánál regisztrálhattak. Ezt követően a hivatalos megnyitón vettek részt, ahonnan csoportokba osztva mindenki a választott szaknak megfelelő foglalkozásokon, versenyeken, előadásokon vehetett részt. Eközben megismerkedhettek az egyetem épületeivel, tanáraival, diákjaival, s ahogyan dr. Pálfi József rektor fogalmazott: „nem általános” kérdéseikre is választ kaphattak látogatóik. A foglalkozások után finom ebéddel kedveskedtek diákjainknak.

A hazavezető úton a gyerekek megosztották egymással tapasztalataikat, és látva az egyetem lehetőségeinek némi „morzsáját” eljátszadoztak a gondolattal, hogy milyen lenne számukra az ottani élet.

            Szilágyi József kémia szakos tanár


További cikkek

Gázolaj-támogatási kérelmek leadása

2017. Április 19.

Az APIA értesíti az érintetteket, hogy a 2017-es év első negyedére érvényes, a mezőgazdasági célokra vásárolt és használt gázolaj támogatására szóló kifizetési kérelmek április végéig tehetőek le.

Sport-tantárgyversenyen az oina (méta) csapat

2017. Április 19.

Április 13-án vett részt a Mezőgazdasági Főgimnázium 11 fős csapata a Szilágy megyei Hidalmáson a sport-tantárgyverseny megyeközi szakaszán. A IX., X. és XI. osztályos diákokat Fele Szabolcs tanár kísérte.

A verseny logója

Bölcs diákjainknak véget ért a vetélkedő

2017. Április 18.

A 108 nevezett csapat között a 42. helyet szerezték meg a főgimnázium diákjai azon a versenyen, melynek egyik célja: ismerjék fel az egyes tudományágak területéről származó információk közötti összefüggéseket.

Amikor még azt hittük, a piros-feketék és piros-fehérek harca hazai győzelmet hoz

Hazai döntetlen, aminek mi örülhettünk

2017. Április 18.

Úgy játszottunk 0-0-t a szalontaiakkal, hogy örülhettünk az itthon maradt egy pontnak...

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: