Elektromos hulladékgyűjtés: most kevesebb gyűlt

2019. Március 18.

Alább kiderül, hogy a tombolán kik és mit nyertek.

 

Szombaton 10 és 18 óra között lehetett leadni az elektromos hulladékot a városháza parkolójában, illetve átadni annak a gyűjtőautónak, mely egész nap járta a várost.
Mint a nap végére kiderült: 3.7 tonna lom gyűlt össze, ami nem kevés, ezzel együtt az eddigi legkevesebb mennyiség, amit az ilyen akciók során összegyűjtöttek.
A hulladékot leadók tombolajegyeket kaptak, a sorsolást szombaton este tartották meg a városházán, a szerencse a következőknek kedvezett:
- vasalót nyert Balázs Dénes és Tatár Ottó
- mixert nyert Csűri Irén
- kávéfőzőt nyert Mihai Vlad
- porszívót nyert Bíró Károly.
A nyerteseket az általuk megadott telefonszámon értesítik, a nyereményeket szerdától kezdődően lehet átvenni a városházán a személyi igazolván és a tombolaszelvény ellenében.


További cikkek

Hazai pályán mentettünk pontot

2019. Március 18.

Kevesen számítottak arra, ami bekövetkezett szombat délután a Praszler stadionban: az Élesdi Crişul ponttal távozott és kis híján mind a hármat elvitte.

Hídépítők legyünk, ne falakat emelők

2019. Március 19.

A hagyománytól eltérőn nem a forradalom és szabadságharc kitörésének dátum szerinti évfordulóján, hanem vasárnap, március 17-én délután tartotta meg emlékünnepségét Érmihályfalván a helyi RMDSZ-szervezet.

"...pedig volna még, volna még mondanivalóm..."

2019. Március 18.

Március 14-én, csütörtök délután a Kányádi Sándor szavalóverseny helyi-körzeti szakaszára került sor a Bartók Béla Művelődési Házban.

Az Észbontók ismét megyei elsők

2019. Március 15.

Idén is az érmihályfalvi Észbontók lett Bihar megye legjobb csapata, így ők képviselhetik a megyét az országos elődöntőn.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: