Elment egy Ember közülünk

2020. Február 17.

Szívünket a bánat fojtogatja és döbbenetünk sem akar szűnni mióta meg tudtuk, hogy barátunkat, munkatársunkat, bajtársunkat, Csabát villámcsapásként lopta el közülünk a kegyetlen halál.

 

Egyik percben még együtt örültek góljának csapattársai, a másikban már drámai elszántsággal, felváltva, próbálták újraéleszteni, visszahozni közénk. Nem sikerült.

Az élet-halál ura könyörtelen döntést hozott.

Veszítettünk.

Érmihályfalva, az Érmellék, a megye magyarsága, a Napló olvasótábora beleborzongott és gyászol. Csaba egy mérhetetlen űrt hagyott maga után. Hiányozni fog nekünk tudása, műveltsége, józansága, poénjai és a művészi szintre emelt, írásai. Hiányozni fog, a kiegyensúlyozott, minden körülmény között megbízható, munkatárs és barát.

 Ha pótolhatatlan és pótolható, akkor is gond lesz megtalálni a követőjét, aki úgy teszi majd a dolgát, úgy él példásan, emberségesen, mint a mi Csabánk.

Nyugodjon békében.További cikkek

Felhívás

2020. Február 19.

Felhívjuk minden, olyan jogi és magánszemély figyelmét, aki földterületekkel, állatokkal, épületekkel, haszon és gépjárművekkel rendelkezik Érmihályfalva területén, hogy a 28/2008-as Rendelet alapján jelenjenek meg az Érmihályfalvi Polgármesteri Hivatalban

Az új napközi látványterve

Rendkívüli gyűlést tartott szerda délelőtt a Helyi tanács

2020. Február 20.

Rendkívüli gyűlést tartott szerda délelőtt a Helyi tanács. A határozati tervezetet az EMNP tanácsosok kivételével mindenki jóváhagyta.

Március 19-én lesz ismét konzuli nap

2020. Február 14.

Legkésőbb március 10-ig jelentkezhetnek az ügyfelek az ügyek megbeszélésére, ezek papír alapú előkészítésére az RMDSZ-irodában.

Terület alapú támogatások gazdálkodóknak

2020. Február 14.

Március 2-a és május 15-e között kérhetik a gazdák a területalapú támogatást az APIA-tól.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: