Előkészítik az aszfaltozást

2017. Szeptember 20.

Kedden megkezdődött a Bethlen Gábor (Kopasz) utca előkészítése az aszfaltozásra.

 40 cm mély alapot készítenek

40 cm mély alapot készítenek

 Többször esett már szó arról, hogy a következő, mely aszfaltburkolatot kap, a Bethlen Gábor (Kopasz) utca lesz. Legutóbb akkor került szóba, amikor júniusi ülésükön a Helyi Tanács tagjai további öt utca modernizálásához szükséges műszaki-gazdasági mutatókat szavaztak meg (részletek ITT). Nyakó József polgármester akkor azt nyilatkozta, hogy: "már lezárult a közbeszerzési eljárás, annak elbírálása van folyamatban. Ha nem lesznek óvások, még akár a nyáron megkezdődhet ott a kivitelezés."

Ez a kivitelezés kezdődött meg e hét elején, amikor a bürokrácia labirintusából kievickélve megjelenhetett az első munkagép az utca elején. Egyelőre az aszfaltozás előkészítése van folyamatban, melynek során 40 cm mély alapot készítenek, ezt ássa a markoló. A polgármester elmondta: a beruházásba beletartozik a vízelvezetés megoldása és a kapubejárók elkészítése is. A Megyei Tanácstól idén kapott támogatásból megvalósuló teljes munkálatra 60 nap a terminus.


További cikkek

(fotó: pecsiujsag.hu)

Minden járművet mérni fognak

2017. Szeptember 20.

A teherautók mellett a túlsúlyos személyautók bírságolására is alkalmas 89 új mérőpontot állít hadrendbe a magyar kormány várhatóan januártól. Alább megadjuk a mérőpontok listájának elérhetőségét is.

Magyarországon vendégeskedett a Szépkor

2017. Szeptember 21.

A Szépkor küldöttsége Hajdúnánáson vendégeskedett, az ottani nyugdíjas egyesület "születésnapján". Boros József beszámolója.

Meseíróverseny 4. osztályosoknak

2017. Szeptember 19.

Tizennegyedik alkalommal szerveznek meseíró versenyt 4. osztályos kisdiákoknak, jelentkezési határidő szeptember 26. A szervezők felhívása.

A kerítés már megépült

2017. Szeptember 19.

Körbekerítették azt a területet, melyen felépül majd az érmihályfalvi Iskolaház új épülete. A beruházás menetét, sajnos nem meglepő módon, a bürokrácia hátráltatja.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: