Első hely a Bendegúz - NyelvÉsz országos döntőben

2018. Május 16.

A Zelk Zoltán Általános Iskola nyolcadikos diákja nyerte meg a nemzetközi anyanyelvi verseny döntőjét korosztályában, Szegeden.

A Bihar megyei csapat, a hátsó sor közepén Szilágyi Panna

A Bihar megyei csapat, a hátsó sor közepén Szilágyi Panna

Április közepén adhattuk hírül, hogy a 19. NyelvÉsz nemzetközi anyanyelvi verseny nemzetközi döntőjében az Zelk Zoltán Általános Iskola nyolcadikos diákja, Szilágyi Panna képviselheti korosztályában Bihar megyét, miután megnyerte a megyei döntőt.
Május 12-én Szegeden tartották meg az erre a tanévre vonatkozó végső szakaszt, a verseny internetes oldala szerint: "a döntőbe évfolyamonként a megyei fordulók első helyezettjei, a budapesti és határunkon túli legjobbak, valamint további 10, az országos rangsor szerint legjobb eredményt elérő diák juthatott. (...) Jutalmazták minden évfolyam első 15 helyezettjét oklevéllel, könyvvel, az első 8 helyezettet ajándékcsomaggal is. Az első három helyezett nyakába arany-, ezüst- és bronzérem került."
Bihar megyét 9 fős diákcsapat képviselte. Az  ide kattintva is elérhető eredménylista szerint (ahol minden versenyző eredménye látható) a díjazottak között (vagyis az első 15 között) van az első osztályosoknál a váradi Ilosvay-Kovács Boglárka (11. hely, Szacsvay Imre Iskola, felkészítői Balogh Emese és Pop Brigitta), a hetedikeseknél a micskei Erős-Joó Kincső Enikő (14. hely, felkészítője Sipos-Hodgyai Edit). A legjobb helyezést az érmihályfalvi általános iskola diákja Szilágyi Panna (felkészítője Szabó Emőke) érte el, aki a nyolcadikosoknál 24 ponttal és 2075 segédponttal az első helyen végzett, holtversenyben egy budapesti riválisával. 
Gratulálunk!

További cikkek

STOP-tábla a Malom és Vörösmarty utcák kereszteződésénél (fotó: facebook/Kari Toroczkai)

Közlekedési rend az modernizált útszakaszon

2018. Május 16.

Néhány közlekedési tábla meglepheti a járművezetőket a modernizált, minap felavatott szakaszon. Sorra vesszük a kereszteződéseket.

EB-n táncoltak a Silver Wings tagjai

2018. Május 17.

Horvátországban jártak a Silver Wings Egyesület táncosai, a Fusion 9 csapat tagjai a zágrábi arénában versenyeztek.

Hordógurítással avatták fel a leaszfaltozott útszakaszt

2018. Május 16.

Hordógurítással avattak fel hétfőn délelőtt Érmihályfalván egy, az elmúlt hetekben rendbe tett, leaszfaltozott útszakaszt. Minden érintett reményét fejezte ki, hogy rövidesen lesznek még hasonló ünnepségre okot adó alkalmak.

Az orvosasszisztenseket köszöntötték

2018. Május 15.

Az elmúlt pénteken már negyedszer szerveztek találkozót Érmihályfalván az orvosasszisztensek napja alkalmából, melyre hivatalosak voltak a helyi gyakorló és nyugdíjas érintettek is.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: