Érettségi 2019 - eredmények

2019. Július 8.

Hétfőn délelőtt tették közzé az óvások előtti eredményeket. Az alábbi elérhetőségen böngészhetőek az érmihályfalvi diákok jegyei.

(Illusztráció)

(Illusztráció)

Közzétette héfőn honlapján az oktatási minisztérium az idei érettségi eredményeket. A sikeresen vizsgázók aránya országosan 67,2 százalékos.

A diákok 12 és 16 óra között nyújthatnak be óvásokat.

Az óvásokat július 9-12. között vizsgálják meg az érettségiztető bizottságok, a végeleges eredményeket július 13-án teszik közzé. Annak a diáknak sikerült az érettségije, aki részt vett az összes szóbeli és írásbeli vizsgán, az összes írásbeli dolgozatának osztályzata legalább ötös, és az írásbeli dolgozatok jegyének átlaga legalább hatos.

Az érmihályfalvi 1. számú Technológiai Líceumban 39-en iratkoztak be az érettségire, 27 az idei végzős, 12 pedig korábbi évben fejezte be tanulmányait. Közülük 9-en vették sikeresen a vizsgát. Az iskola diákjainak eredményei IDE kattintva tanulmányozhatóak (a diákok ábécé-sorrendjében).További cikkek

Érmihályfalvára került a Bodola-díj

2019. Július 9.

A Bodola Gyula Díj nyolc éves létezése óta most másodszor került az Érmihályfalvi Unirea labdarúgójához.

(Illusztráció)

Érettségi: nyolcan óvták meg az eredményt

2019. Július 9.

Az érettségi végleges eredményeit szombaton tudhatjuk meg.

A harangok némák maradtak...

2019. Július 8.

Hálánk és tiszteletünk jeléül tömegesen vettünk részt a római katolikus ravatalozóban tartott szertartásokon, a virrasztáson és a temetésen egyaránt.

Lakossági fórum, ezúttal is csekély érdeklődéssel

2019. Július 8.

Az esztendő első féléve történéseinek, illetve a rövidebb és hosszabb tavú tervek megvitatására hívott össze lakossági fórumot az érmihályfalvi Városháza pénteken kora estére. Az érdeklődés a már megszokott mértékű volt...

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: