Fejlesztések a Technológiai Líceumban

2019. Augusztus 1.

A szerződést a Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökséggel (ADD) kötik meg.

 

A szerdán délelőtt tartott Helyi Tanácsi ülés egyik napirendi pontjaként a tanácsosok egyhangúan megszavazták azt a szerződést, mely révén a Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség (ADD) beruházásokat végezhet el a helyi 1. számú Technológiai Líceumban.

Ez jelenti a tetőzet, az épületek közötti utak javítását, továbbá a szakoktatáshoz szükséges felszerelések beszerzését. A téma megvitatása során szóba került, hogy a város más iskolaépületeire, illetve akár azok udvaraira is ráférne a modernizálás, mármint az általános iskolával kapcsolatban. Az utóbbiakra vonatkozó lehetőségeket és terveket Csengeri Csongor igazgató ismertette, miközben Nyakó József polgármester leszögezte: a napirendi pontban szereplő lehetőség csak a szakoktatást végző tanintézményekre vonatkozik, tehát nem átcsoportosítható. További cikkek

Hosszú hétvége augusztusban

2019. Augusztus 2.

A kormány szerdai ülésén úgy döntött, hogy augusztus 16-a munkaszüneti nap lesz a közintézmények alkalmazottjai számára - jelentette be Nelu Barbu kormányszóvivő.

Körutazás: A Brit korona gyémántjai

2019. Augusztus 2.

A Zelk Zoltán Általános Iskola néhány diákja három tanár kíséretében egy európai körúton vett részt. A Brit korona gyémántjai nevet viselő utazás magába foglalta Amszterdam, Skócia, Anglia és Bécs felfedezését.

Döntetlen a Slovan ellen

2019. Augusztus 1.

Még három edzőmeccset játszanak a bajnokság kezdéséig.

(Illusztráció)

Egy héttel meghosszabbíthatják a nyári nagyvakációt

2019. Augusztus 1.

Viorica Dăncilă miniszterelnök a szerdai kormányülésen arra kérte a tanügyminisztert: halassza el a tanévkezdést szeptember 16-ára.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: