Felhívás

2020. Február 19.

Felhívjuk minden, olyan jogi és magánszemély figyelmét, aki földterületekkel, állatokkal, épületekkel, haszon és gépjárművekkel rendelkezik Érmihályfalva területén, hogy a 28/2008-as Rendelet alapján jelenjenek meg az Érmihályfalvi Polgármesteri Hivatalban

 

          Felhívjuk minden, olyan jogi és magánszemély figyelmét, aki földterületekkel, állatokkal, épületekkel, haszon és gépjárművekkel rendelkezik Érmihályfalva területén, hogy a 28/2008-as Rendelet alapján jelenjenek meg az Érmihályfalvi Polgármesteri Hivatalban, a Mezőgazdasági Nyilvántartó Részlegen nyilatkozatainak benyújtására a 2020-2024 évre.

         Mivel, az APIA támogatás igazolásainak kiadása hamarosan megkezdődik, a zsúfoltság elkerülése végett, kérjük, időben jelentkezzenek.

           Azok a személyek, akik nem laknak vagy nem tartózkodnak a településen, vagy valamilyen okból kifolyólag nem tudnak megjelenni az Érmihályfalvi Polgármesteri Hivatalban, kötelességük elküldeni a kitöltött és aláírt nyilatkozatukat email-en vagy postán.

             

                 A nyilatkozat űrlapja innen tölthető le

 

 

                    További cikkek

Az új napközi látványterve

Rendkívüli gyűlést tartott szerda délelőtt a Helyi tanács

2020. Február 20.

Rendkívüli gyűlést tartott szerda délelőtt a Helyi tanács. A határozati tervezetet az EMNP tanácsosok kivételével mindenki jóváhagyta.

Beszámoltak az állattartók

2020. Február 24.

Február 23-án beszámoló közgyűlést tartottak az érmihályfalvi Bovival Egyesület vezetői.

Elment egy Ember közülünk

2020. Február 17.

Szívünket a bánat fojtogatja és döbbenetünk sem akar szűnni mióta meg tudtuk, hogy barátunkat, munkatársunkat, bajtársunkat, Csabát villámcsapásként lopta el közülünk a kegyetlen halál.

Március 19-én lesz ismét konzuli nap

2020. Február 14.

Legkésőbb március 10-ig jelentkezhetnek az ügyfelek az ügyek megbeszélésére, ezek papír alapú előkészítésére az RMDSZ-irodában.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: