Fiatal focistáink a megyei válogatottban

2017. November 1.

Két érmihályfalvi fiatal labdarúgó is meghívást kapott a megyei válogatottba. Mindketten voltak már korábban is megyei kerettagok.

Csapattársaik körében Talpos Kristofer (a jobb szélen) és Talpos Zsolt (középen hátul)

Csapattársaik körében Talpos Kristofer (a jobb szélen) és Talpos Zsolt (középen hátul)

A megyei Labdarúgó Szövetségnek az Érmihályfalvi Unirea SK-hoz eljuttatott értesítése szerint az U 14-es Bihar megyei válogatott november 5-én, vasárnap 13 órától Szentjánoson fogadja Máramaros megye hasonló korú válogatottját. Az értesítés oka: az Unirea két játékosát, kiknek edzője Szabó Zoltán, behívták a megyei válogatottba. A 17 fiatalt a következő klubok adják: Nagyváradi Viitorul (3), Nagyváradi VSK (10), Nagyváradi Soimii (1), Szalontai Olimpia (1), illetve az Unireából Talpos Kristofer és Talpos Zsolt. 

Fele Attilától, az Unire SK elnökétől megtudtuk: Kristofernek ez lesz a negyedik ilyen válogatója, korábban játszott a Kolozs megyei válogatott ellen kétszer és a Szatmár megyeiek ellen egyszer - Beszterce-Naszód megye ellen is tagja volt a keretnek, de betegsége miatt nem vehetett részt a találkozón. Zsolt a Szatmár megyeiek elleni találkozón volt már megyei válogatott korábban. (A megyei válogatottak közötti találkozókat az országos szövetség szervezi, tehetségkutatási céllal.) 

A két fiatal labdarúgó az Unirea junior D korosztályú csapatának tagja. A csapat a bajnokságban 10 forduló után 4 győzelemmel és 3 - 3 döntetlennel illetve vereséggel a 7. helyen áll. Szabó Zoltán edző szerint igen jó teljesítményt nyújtanak a fiatalok, de még náluk is jobbat a még fiatalabbak: a junior E korosztály a 15 csapatos mezőnyben a 2. (!) helyet foglalja el (12 meccsből 10 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség), megelőzve a több váradi, szalontai, margittai gárdát. Egy igen reményteljes csapatról van szó, mondta Szabó Zoltán, azt is elárulva, hogy több játékosát máris figyelik olyan klubok edzői, akik szeretnék őket a maguk keretében tudni.További cikkek

"A megoldást ne tőlünk tessék várni"

2017. November 2.

Nyakó József polgármester gondolatai egy, a Helyi Tanács legutóbbi ülésén született döntés kapcsán.

Békességet és testvéri áldozatot

2017. November 2.

Gábor Éva pedagógus, az önkormányzat tanügyi-kulturális szakbizottsága elnökének írása.

Koszorúzás Bocskai István szobránál

2017. November 1.

Idén is volt koszorúzás október 31-én a Bocskai István szobornál.

Emelték a szociális központra vonatkozó hozzájárulások összegét

Októberi tanácsülés Érmihályfalván

2017. November 1.

Kedden délben tartotta októberi ülését az érmihályfalvi Helyi Tanács. Ezen egyebek mellett a szociális központ tarifa-emeléséről és a református egyházközség adómentességi kérésének elutasításáról is döntöttek.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: