Fizet az APIA

2018. Február 27.

A Mezőgazdasági Kifizetési és Intervenciós Ügynökség megkezdte a kifizetést az állatok életminőségének jobbítása-program kedvezményezettjeinek.

 

Február 14-én, szerdán kezdte el a kifizetéseket a 215. számú intézkedés – Kifizetések az állatok életminőségének jobbítása program kedvezményezettjei számára, tudatta sajtóközléeményben a Mezőgazdasági Kifizetési és Intervenciós Ügynökség (APIA).

A közlemény szerint 330 gazdálkodó kifizetését hagyták jóvá, összesen 94,9 millió euró összegben. A Kifizetések az állatok életminőségének jobbítása (B csomag) szárnyasok programban 199 gazdálkodónak utalnak ki összesen 51,2 millió eurót, a sertések (A csomag) programban pedig 131 gazdálkodónak fizetnek, összesen 43,7 millió eurót.További cikkek

Több az üres ANL-lakás, mint a kérelmező

2018. Február 27.

Az év elején újra indult a prioritási lista.

(Illusztráció)

Gyerekek beíratása az elemi osztályokba

2018. Február 28.

Az előkészítő osztályba azokat a gyermekeket lehet beíratni, akik 2018. augusztus 31-ével bezárólag betöltik a hatodik életévüket.

Két meccs, két győzelem

2018. Február 26.

Két edzőmeccset is játszott az elmúlt héten az Érmihályfalvi Unirea megyei első osztályú labdarúgó csapata, egyet Nagykárolyban, egyet hazai környezetben. Mindkettőt megnyerték.

"Legyetek megfelelő emberek a megfelelő helyen"

2018. Február 26.

"Tudjuk, ez az élet rendje, mégis rácsodálkozunk erre a körforgásra minden alkalommal", hangzott el a hét végén az érmihályfalvi kultúrházban, amikor a helyi középiskola három líceumi és három szakiskolai osztályának szalagavató ünnepségét tartották meg.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: