Gázolaj-támogatási kérelmek leadása

2017. Április 19.

Az APIA értesíti az érintetteket, hogy a 2017-es év első negyedére érvényes, a mezőgazdasági célokra vásárolt és használt gázolaj támogatására szóló kifizetési kérelmek április végéig tehetőek le.

 

A növénytermesztők kérelmeiket a következő iratok kíséretében tehetik le: a kérelmezés szerinti időtartamra használatba vett mezőgazdasági terület és azon termesztett kultúrák helyzetére vonatkozó iratok, esetenként a termelt gombamennyiséget igazoló dokumentumok; a felhasznált gázolaj mennyiségét igazoló dokumentum; a kérelmező nevére szóló, a gázolaj vásárlását bizonyító számlák másolata; bankszámlakivonat; személyi igazolvány másolata; a Mezőgazdasági Iktató igazolása (eredeti példány); a megyei Mezőgazdasági Igazgatóság igazolása (eredeti példány) a nemes szőlővel ültetett területek esetén.

Az állattenyésztők esetében a következő iratok szükségesek: a felhasznált gázolaj mennyiségét igazoló dokumentum; a kérelmező nevére szóló, a gázolaj vásárlását bizonyító számlák másolata; a kérelmezés idejére érvényes, az állatok állatorvos által bizonyított létszámát igazoló dokumentum; bankszámlakivonat; a méhészek esetében a helyi önkormányzathoz benyújtott kérvények, amelyek a méhkaptárok biztosítását igazolják; a személyi igazolvány másolata.

A talajjavítási ágazattal foglalkozók a következő iratokat kell felmutassák: a kérelem időtartamára vonatkozó, öntözésre felhasznált gázolaj összesített mennyisége; a névre szóló gázolaj vásárlási számláinak másolata; az öntözésre elhasznált víz összesített mennyisége; a kedvezményezett által felhasznált víz számlái és azok másolata; az öntözött területek mérete a támogatási kérelmezés idején, a termesztett kultúrák szerinti összetételben; bankszámlakivonat; személyi igazolvány vagy iktatói dokumentumok másolata. A kedvezményezetteket arra kérik, hogy a vásárolt gázolajat rendeltetésének megfelelően használják fel, ugyanakkor kötelességük tíz munkanapon belül jelezniük a kultúrák helyzetét, az összterületet, az állatállományt, vagy a felhasznált vízmennyiséget érintő bárminemű változást.

  (Bihari Napló)


További cikkek

Sport-tantárgyversenyen az oina (méta) csapat

2017. Április 19.

Április 13-án vett részt a Mezőgazdasági Főgimnázium 11 fős csapata a Szilágy megyei Hidalmáson a sport-tantárgyverseny megyeközi szakaszán. A IX., X. és XI. osztályos diákokat Fele Szabolcs tanár kísérte.

Nyakó József polgármester (balról) és felesége társaságában a vásáros küldöttség

Érmelléki ízek a húsvéti vásárban

2017. Április 20.

Nem csak fotókon és alkotói által, de az ünnepi ízeivel is bemutatkozott a váradi húsvéti vásárban az érmelléki települések sorában Érmihályfalva. Volt keletje a helyben készített fánknak (is).

A verseny logója

Bölcs diákjainknak véget ért a vetélkedő

2017. Április 18.

A 108 nevezett csapat között a 42. helyet szerezték meg a főgimnázium diákjai azon a versenyen, melynek egyik célja: ismerjék fel az egyes tudományágak területéről származó információk közötti összefüggéseket.

Amikor még azt hittük, a piros-feketék és piros-fehérek harca hazai győzelmet hoz

Hazai döntetlen, aminek mi örülhettünk

2017. Április 18.

Úgy játszottunk 0-0-t a szalontaiakkal, hogy örülhettünk az itthon maradt egy pontnak...

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: