Győztes meccsel zárták a felkészülést

2019. Augusztus 12.

A nagykárolyi 1-0-ás vereségért 3-1-es győzelemmel vágott vissza az Unirea vasárnap délben. E hét végén Román Kupa-meccs, a jövő héten kezdődik a bajnokság.

Az első gólunk előtti pillanat: a hosszú oldalon Lazăr várja a labdát, a kipattanót a kép jobb szélén látható Boros bombázta a hálóba

Az első gólunk előtti pillanat: a hosszú oldalon Lazăr várja a labdát, a kipattanót a kép jobb szélén látható Boros bombázta a hálóba

Bő egy héttel korábban a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság jövő hét végi kezdésére, illetve a Román Kupa küzdelmeibe történő e hét végi bekapcsolódásra készülő csapatunk Nagykárolyban 1-0-ra kikapott, a Szatmár megyeieket pedig visszavágón fogadták a Praszler stadionban vasárnap délben. Az embert próbáló kánikulában a vendégek kezdték jobban a meccset, több nagy helyzet mellett egyszer a hálóba is betaláltak, 0-1-es vezetésükkel vonultak szünetre a csapatok. 

A második félidőben már a hazaiak irányították a játékot, és mindjárt a játékrész elején sikerült is egyenlíteni: egy szögletet követően a csatárnak beállt Lazăr lövését még hárította a károlyiak kapuját védő Ármós, ám a kipattanót Boros a hálóba bombázta - 1-1. Még a vízszünet előtt a vezetést is megszereztük, Boros nagyszerűen ugratta ki Lakatost, aki higgadtan gurított a hálóba korábbi csapattársa mellett - 2-1. Ahogyan a korábbi edzőmeccseken is, ifj. Fele Sándor edző minden cserejátékosnak lehetőséget adott, közöttük Kovácsnak is, aki Széles passzából a felnőtt csapatban első gólját megszerezve beállította a 3-1-es végeredményt.

Az Unirea összeállítása: Kis - Jude, Dorogi, Kiss, Urbanowski, Crişan, Boros, Bacsó, Láposi, Lakatos, Gego. Játszott még Szkirkanics - Tankó, Lazăr, Széles, Muresan, Pop, Sabău, Kovács és Molnar (utóbbi próbajátékon). 

A hét végén a megyei első ligás csapatok is bekapcsolódnak a Román Kupa megyei szakaszába, e sorok születésekor még nem ismert, hogy ki lesz az Unirea ellenfele. 

A bajnokság a jövő hét végén kezdődik, az Unirea az első fordulóban, augusztus 24-én Élesden lép pályára, az első hazai meccse egy héttel később lesz, amikor a belényesi csapat érkezik a Praszler stadionba.További cikkek

Változatos időjárás a következő két hétben

2019. Augusztus 13.

Kánikula és jelentős lehűlés váltogatja egymást a következő két hétben, csapadékra leginkább augusztus 14. és 17. között, valamint augusztus 20. után számíthatunk.

(Illusztráció)

Szigorították a vezetés közbeni telefonálás büntetését

2019. Augusztus 13.

Elfogadta hétfői ülésén a kormány azt a rendeletet, amely megtiltja, hogy vezetés közben mobiltelefont vagy bármilyen más multimédiás eszközt tartson a kezében a jármű sofőrje.

Meghosszabbított határidő

2019. Augusztus 12.

A Nyilas Misi Tehetségtámogató Egyesület meghosszabbította ösztöndíj-pályázatának leadási határidejét.

Mégis szeptember 9-én kezdődik a tanév

2019. Augusztus 9.

Szeptember 9-én kezdődik a 2019-2020-as iskolai év - döntötte el szerda este Daniel Breaz ügyvivő tanügyminiszter.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: