Harmadik hely Nyírbátorban

2018. Június 15.

Az első helyet nem sikerült megvédeni, a négy csapatos mezőnyben a harmadik lett az Érmellék öregfiúk csapat Nyírbátorban.

 

Az elmúlt szombaton második alkalommal rendezett kispályás focitornát Nyírbátorban a helyi Bátor Old Boys KSE, öregfiúknak, ami 40+ korosztályt jelentett. A tavalyi kiírást az Érmellék nevet viselt, érsemjéni, érmihályfalvi és monospetri tagok alkotta csapat nyerte, idén arra készült a mezőny többi gárdája, hogy megakadályozza a címvédést. Négy csapat vett részt a rekkenő hőségben tartott bajnokságon, ahol mindenki mindenkivel farkasszemet nézett, tehát összesen hat találkozó zajlott. Az Érmellék eredményei: a nyírbátori Bumeráng ellen 4-0-ás vereség, a Nyírgyulaji Öregfiúk ellen 3-0-ás vereség, az ugyancsak helyi BOB KSE ellen 5-2-es győzelem. 

A csapat három ponttal, jobb gólkülönbséggel harmadik lett, megelőzve éppen a legyőzötteket, első lett Nyírgyulaj, szintén gólaránnyal megelőzve a Bumerángot. Ha lett volna olyan verseny, az érmellékiek a három meccs alatti kapufák tekintetében toronymagasan elsők lettek volna, de sajnos ezért az eredményért nem járt sem kupa, sem oklevél... A csapat tagjai voltak (jobbról balra), álló sor: Kelemen Károly, Dobos Imre, Karetka Oszkár (Monospetri), Sütő Szabolcs, Crisan Sándor; alsó sor: Solymosán Ferenc (Semjén), Nagy Ferenc (érmihályfalvi gyökerű ömbölyi lakos), Sulumán Csaba, Rencz Csaba.

  (Bihari Napló)További cikkek

A 2017 / 2018-as tanév zárása az általános iskolában

2018. Június 15.

Ölnyi oklevél, érem, jutalomkönyv talált gazdára a Zelk Zoltán Általános Iskola péntek délelőtt tartott tanévzáróján.

Nyári óvoda

2018. Június 15.

Július 1. és 31. között tartanak "nyári óvodát" 3 - 10 éves gyerekeknek.

Búcsúünnep vasárnap

2018. Június 14.

Búcsú lesz vasárnap a római katolikus templomban.

Karbantartás a vízhálózaton

2018. Június 14.

Pénteken karbantartási munkát végeznek a vízhálózaton. A szolgáltató közleménye.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: