Hazai pályán mentettünk pontot

2019. Március 18.

Kevesen számítottak arra, ami bekövetkezett szombat délután a Praszler stadionban: az Élesdi Crişul ponttal távozott és kis híján mind a hármat elvitte.

 

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság második tavaszi fordulójában az Élesdi Crişult fogadtuk, győzelmi reményekkel. A találkozó jól is indulhatott volna, és talán az egész más végkimenetelt kap, ha a 2. percben a Gego kiugratásával helyzetbe kerülő Széles nem pár centivel a kapu mellé céloz... De a "mi lett volna ha" jellegű latolgatásnak nem sok értelme van, hiszen a 11. percben Kis szedett ki a bal alsóból egy elsőre veszélyesnek alig tűnt, ám pattogósan a kapuhoz érkezett lövést. Az első félidőben több helyzetet nem is igen jegyezhettünk, a mezőnyjáték dominált.
A második félidő már jól kezdődött: az 50. percben Gego révén megszereztük a vezetést -1-0, és további két alkalommal a kapufa gátolta meg a különbség növekedését. A folytatás már nem volt ilyen jó: korábbi játékosunk, Mândrila a 60. percben egy jól eltalált bombával egyenlített - 1-1, sőt, ugyanő volt a végrehajtó a 73. percben, amikor a vendégek tizenegyeshez jutottak, és a labdát a jó irányba vetődő Kis felett a ficakba helyezte - 1-2. Azt nem lehet mondani, hogy közben nem történt semmi, hiszen pályán belül és kívül egyaránt forrtak az indulatok, Lascău Narcis Dan játékvezetőt finoman szólva nem foglalták imáikba a szurkolók, de nem csak ők, hanem a hazai kispad is számos ítéletét kérte számon rajta... Egyenlíteni a 87. percben sikerült, némileg szerencsés körülmények között, amikor a csapatunkban bemutatkozó Urbanowskiról úgy perdült a hálóba a labda, hogy közben rátartottak a lábára, megsérült, nem is tudta folytatni a játékot - 2-2. Izgalmak az utolsó pillanatokra is maradtak, amikor a vendégek egy kapufát lőttek, a mieink pedig tizenegyest reklamáltak kezezés címén. A levonuláskor néhány szurkoló igencsak szeretett volna a játékvezetővel szembenézni, ők úgy vélték, az elvesztett két pont az ő zsebében hagyta el a Praszler stadiont...
Az Unirea összeállítása: Kis - Lazăr, Jude, Urbanowski (87. p. Kiss), Crişan, Boros, Bacsó (75. p. Fele Sz.), Láposi, Solymosán, Széles (67. p. Dumiter), Gego.
A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.
A következő fordulóban a velünk azonos pontszámmal álló Mácsapusztai Unirea vendégei leszünk.


További cikkek

Hídépítők legyünk, ne falakat emelők

2019. Március 19.

A hagyománytól eltérőn nem a forradalom és szabadságharc kitörésének dátum szerinti évfordulóján, hanem vasárnap, március 17-én délután tartotta meg emlékünnepségét Érmihályfalván a helyi RMDSZ-szervezet.

Eredmények a római katolikus hittanverseny megyei szakaszán

2019. Március 19.

Hét diákunk készülhet a római katolikus hittanverseny országos döntőjére.

Elektromos hulladékgyűjtés: most kevesebb gyűlt

2019. Március 18.

Alább kiderül, hogy a tombolán kik és mit nyertek.

"...pedig volna még, volna még mondanivalóm..."

2019. Március 18.

Március 14-én, csütörtök délután a Kányádi Sándor szavalóverseny helyi-körzeti szakaszára került sor a Bartók Béla Művelődési Házban.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: