Hulladékudvar megnyitása

Hulladékudvar megnyitása
2021. April 2.
Kérünk minden Érmihályfalvi lakost vegye igénybe az ingyenes szolgáltatást.
SZUDVAR_2_wm

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy 2021 április 6-án megnyitjuk Érmihályfalva hulladékudvarát, a dr. Chereji Teodor utcán, a volt termény és állat piac területén.

A hulladékudvar alkalmas lesz az olyan hulladék leadására ami mérete miatt nem fér bele a hulladékgazdálkodási szolgáltató (AVE) által biztosított kukákba, vagy nem szállít hasonló kategóriájú hulladékot, pl. matrac, sík üveg, ajtó-ablak keret, bútor, műszaki cikkek, építkezési törmelék, gumiabroncs, fém, polyester, textil, izzók és neon csövek, akkumulátorok és elemek, fűnyírástól származó zöldhulladék, fa metszéséből származó ágak-gallyak, stb. Az ingyenes szolgáltatást igénybe veheti minden olyan érmihályfalvi lakos, akinek van szerződése a hulladékgazdálkodási vállalattal (AVE) és naprakész a fizetési kötelezettségével.

Minden oda szállított hulladékot, az igénylő helyezi az Önkormányzat munkatársa által kijelölt helyre/konténerbe úgy ahogyan az elő van írva, szigorúan szelektíven. Elkerülendő, hogy pl. egy szállítási eszközzel rendelkező személy akár több köbméter hulladékot próbáljon leadni kereskedelmi megfontolásból, korlátozva vannak a fent említett hulladék kategóriák leadási mennyiségei. A hulladékudvar nyitvatartási próba programja, amit igény szerint változhat, a következő: kedd 09:00 – 16:00 és csütörtök 12:00 – 18:00 óra közötti időszak.

Kérünk minden Érmihályfalvi lakost vegye igénybe az ingyenes szolgáltatást annak érdekében, hogy egy tiszta és rendezett környezetben élhessünk.