Jó időben jó eredmény

2018. Október 8.

Nem szakította meg jó sorozatát az Unirea.

 

Kellemes, akár tavaszinak is beillő időben fogadta az első osztályú megyei labdarúgó bajnokság hetedik fordulójában az Unirea a Belényesi Bihorult. A vendégek a korábbi 6 fordulóban mindössze 4 gólt rúgtak, tehát csatársoruk nem tűnt túl veszélyesnek, ellenben nem is kaptak csupán 5 találatot, ami masszív védekezésre utalt.

Az első percek kiegyenlített játékot hoztak, hogy egyik, hol a másik térfélen pattogott a labda. A vezetést a 10. percben már megszerezhettük volna, ám Gego elfutása után beadását Széles nem tudta a kapuba továbbítani. Ami késik, nem múlik, a 20. percben már ugyanő éles szögből talált a hálóba, nehezebb helyzetből, mint amilyennek az előző tűnt - 1-0. Kapusunknak a 36. percben kellett először hárítania, jellemző tehát, hogy mi uraltuk a játékot. A 38. percben ismét Széles lehetett volna eredményes, amikor látványosan "felfűzte" a teljes belényesi védelmet, de a gólra már nem futotta...

A második játékrész elején Gego egy - valószínűleg beadásnak szánt - ejtése mindenkit meglepve a kapufán csattant, a különbség növelése a 61. percre maradt, amikor a nem sokkal korábban beállt Crişan beadását Foriş fejelte be - 2-0. Ezt követően a kelleténél is nagyobb teret engedtünk a Bihorulnak, többször is szükség volt Kis reflexeire, hogy megmaradjon előnyünk. A végén a bíró 3 perc hosszabbítást mutatott, amit szívesen mellőztünk volna, legalábbis így utólag nézve. Történt ugyanis, hogy egy félvállról vett támadásban elvesztettük a labdát, a gyors kontrából pedig máris 2-1 lett az eredmény a 91. percben, a végén tehát már igencsak vártuk az utolsó sípszót, ezzel együtt megérdemelten tartottuk itthon a 3 pontot. 

Az Unirea összeállítása: Kis - Foriş, Jude, Lazăr, Láposi, Lakatos, L. Jurcă (65. p. Hossu), Solymosán (65. p. Tankó), Fele Sz. (56. p. Crişan), Széles (85. p. Balajti), Gego.

A tabella és a forduló további eredményei ide kattintva tekinthetőek meg.

A következő fordulóban az Unirea a Nagyváradi AC 1910 vendége lesz.

Az ifjúsági csapat a felnőttek előtt lépett pályára és 1-0-ás vereséget szenvedett.

junior D csapat az elmúlt pénteken a Margittai Viitorul csapatát győzte le 5-0-ra.

junior C csapat a Nagyváradi Luceafărul vendégeként kapott ki 4-3-ra.


További cikkek

Koszorúzás Tornalján (balra), illetve a Nyíradonyban készül ínyencségek (jobbra)

Látogatóban a testvérvárosokban

2018. Október 8.

Tornalján és Nyíradonyban is képviselték Érmihályfalvát küldötteink a hét végén.

II. Kabos Endre sport diákolimpia

2018. Október 8.

Kedden, szerdán és pénteken zajlanak a II. Kabos Endre sport diákolimpia versenyei.

Életkerék - 2018. Szeptember

2018. Október 5.

A szeptember folyamán bejelentett újszülöttek, a házasságot kötött párok, és az eltávozottak névsora.

Érmihályfalván is van már Örökös Boldog Iskola

2018. Október 5.

A Zelk Zoltán Általános Iskola megpályázhatta a 2018-2019-es tanévre az Örökös Boldog Iskola címet, amely pályázatot a szakmai zsűri pozitívan bírált el.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: