Készül az Unirea a tavaszi szezonra

2020. Január 23.

Az Érmihályfalvi Unirea megyei első osztályban szereplő focicsapata a tabella 6. helyén telel, a tavaszi idényre pedig kedden kezdték meg a felkészülést.

 

A százholdi pályán, az előkészületek állandó helyszínén egy csapatra való sportoló jelent meg a klub vezetőinek hívására, voltak, akik igazoltan hiányoztak.

Egy rövid beszélgetés után Fele Sándor edző átmozgatásra küldte tanítványait a fagypont körüli hőmérsékletben, amit "gyilkos" szél tett még kellemetlenebbé. Az edzőtől megtudtuk: heti 3 - 4 edzést tartanak hetente ugyanazon a helyszínen és az edzőmeccseiket is ott játsszák. Ami már biztos, hogy a keretből távozott Sabău és Lazăr, helyükre egy középhátvédet és egy középpályást keresnek, gondjaik vannak még a kapus poszton is, ugyanakkor cél a fiatalok további "beépítése" a csapatba.

Eddig hat edzőmeccs tűnik biztosnak: február 2-án, vasárnap 11 órától hazai pályán fogadják a Cserpataki Slovan (V. Liga) gárdáját; február 8-án és 15-én (két szombati nap) a Nagykárolyi Viktóriával (Szatmár megye) játsszanak oda-vissza meccseket, egyelőre nem tudni, hogy melyik napon hol; február 22-én Hajdúszoboszló vendégei lesznek; február 29-én, szombaton a Székelyhídi SK-t fogadják; a hónap derekán, egyelőre nem pontosított időpontban és helyszínen a Szatmári Olimpiával találkoznak.

Az Unirea az őszi 15 bajnoki meccséből kilencet megnyert, úgy, hogy az utolsó öt találkozóján zsinórban győztesen hagyta el a pályát - ezt a sorozatot szeretnék folytatni a március első hétvégéjén folytatódó bajnokságban.További cikkek

Szolgáltatások a munkaszüneti napon

2020. Január 23.

A vízmű pénztára zárva lesz, a szemétszállító dolgozik.

Kultúra napi rendezvény a líceumban

2020. Január 23.

Lakatos-Dienes Ilona magyartanár beszámolója.

Elbocsátások várhatóak az Érmellék legnagyobb munkaadójánál

2020. Január 23.

Szilágysomlyói gyárát bezárja, az érmihályfalvinál leépítést tervez az ARA Shoes, a környék legnagyobb munkaadója.

Megkezdődött az idei véradási akció-sorozat

2020. Január 22.

Az idei első véradási akciót tartották szerdán.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: