Kiállítás megnyitó: Varázscsizma

2017. December 7.

Péntek délután rajzpályázat eredményhirdetése lesz a Gödörben, illetve Máté Imre költőre emlékeznek. A szervezők felhívása.

 

A Máté Imre Költő Emlékéért Egyesület, a Máté Imre Városi Könyvtár és a Zelk Zoltán Általános Iskola december 8-án 17 órai kezdettel szeretettel várja az érdeklődőket a Gödör rendezvényházba a Varázscsizma rajzpályázatra beérkezett legszebb versillusztrációkból összeállított kiállítás megnyitójára. 

A rendezvényen sor kerül a pályamunkák értékelésére és a díjak átadására, valamint közösen emlékezünk a 28 éve elhunyt Máté Imre költőre.

       A szervezők


További cikkek

Felkapcsolták a fényeket, megnyílt a vásár

2017. December 7.

A szokásoknak megfelelően gyerekek kapcsolták fel a város díszkivilágítását, az ajándékcsomagokat ellenben idén az osztályokban, csoportokban kapták meg a gyerekek.

Sass Kálmán mártírunk emléke Strängnäsben

2017. December 7.

A reformáció kezdetének 500. évfordulója alkalmából a svédországi magyarok meghívták szolgálni istentiszteleti alkalmukra az érmihályfalvai református gyülekezet elnökségét. "A 2017. dec. 2-i strängnäsi istentisztelet ismét kifejezte, hogy Sass Kálmán és általa Érmihályfalva reformátussága beirta nevét a világtörténelembe, a keresztyén egyház történetébe."

Tartálymosás december 07-én

2017. December 5.

Csütörtökön kora reggeltől estig csökkentett kapacitással működik a Vízmű. A szolgáltató közleménye.

Borsot törtek az orrunk alá...

2017. December 2.

Borson játszotta utolsó őszi meccsét az Unirea, mely a tabella 10. helyen zárt. A statisztikából kiderül, hogy idegenben jobban ment a pontszerzés, mint a Praszler stadionban.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: