Kirándulás a nyíregyházi állatkertbe

2019. Július 9.

Egy teljes nap is kevésnek bizonyult a hatalmas állatkert teljes bejárásához, melynek végén akár azt is mondhattuk a sok érdekességet látva, amit az egyszeri székely, amikor először kengurut látott: ilyen állat márpedig nincs.

 

Az érmihályfalvi Veres László Zsolt Városi Kórus idén januárban (is) kapott Pódium Díjat az önkormányzattól, a helyi kulturális életben tavaly végzett tevékenységéért. A kórus úgy döntött, hogy az ezzel járó pénzdíjat egy közös élmény megszervezésébe fekteti, ami a Nyíregyházi Állatpark meglátogatását jelentette. Erre került sor az elmúlt szombaton, amikor a kórus tagjai mellett azok családtagjai és barátaik, ismerősei töltöttek meg egy autóbuszt (utóbbiak fizetve a rájuk eső utazási költséget). Egész napos programról beszélünk, sőt, egy teljes nap is kevésnek bizonyult a hatalmas állatkert teljes bejárásához, melynek végén akár azt is mondhattuk a sok érdekességet látva, amit az egyszeri székely, amikor először kengurut látott: ilyen állat márpedig nincs.  Képünk még a délelőtti odaérkezéskor készült, a főbejáratnál lévő, közismert zsiráfszobornál.További cikkek

Az öregfiúk "visszavágtak"

2019. Július 10.

A két gárda a biharszentjánosi pályán lépett a gyepszőnyegre.

(Illusztráció)

Várják a frissen végzetteket a munkaügynél

2019. Július 10.

A regisztráció kötelező feltétele annak, hogy a munkanélküliségi biztosítási rendszerre és a foglalkoztatás ösztönzésére vonatkozó 2002/76. számú törvény szerint nyújtott szolgáltatásokban részesüljenek.

(Illusztráció)

Érettségi: nyolcan óvták meg az eredményt

2019. Július 9.

Az érettségi végleges eredményeit szombaton tudhatjuk meg.

Érmihályfalvára került a Bodola-díj

2019. Július 9.

A Bodola Gyula Díj nyolc éves létezése óta most másodszor került az Érmihályfalvi Unirea labdarúgójához.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: