Közeleg az adóbevallási határidő

2019. Július 11.

Az adóhatóság (ANAF) emlékezteti az érdekelteket, hogy július 31-én lejár az egységes adóbevallási nyilatkozatok leadási határideje.

(Illusztráció)

(Illusztráció)

Az egységes nyilatkozat a 2018. évben megvalósított jövedelmek, valamint a 2019-re becsült jövedelmek után fizetendő adó- és társadalombiztosítási járulékok bejelentése. Ezt azoknak a személyeknek kell kitölteniük, akik egyénileg, vagy egy társulás valamilyen formájában jövedelmet/veszteséget valósítanak meg Romániában, illetve külföldön, amire adót és kötelező társadalombiztosítási hozzájárulásokat kell fizetniük az adótörvény szerint.

A bevallás leadható: online az adóhatóság Spaţiul Privat Virtual szolgáltatásán keresztül; a www.e-guvernare.ro honlapon, a Depunere declaraţii szolgáltatáson keresztül, mely esetben minősített digitális tanúsítványra van szükség; postán keresztül; közvetlenül az adóhivatalok székhelyén.

Ha bármilyen kérdésük van bevallásukkal kapcsolatban, az adóhatóság szakemberei rendelkezésükre állnak a 031.403.91.60 telefonszámon, vagy a hivatalok székhelyén.

  (Bihari Napló)További cikkek

A Balatonnál táboroztak

2019. Július 12.

Összesen 30 gyereket láttak vendégül, olyanok is eljutottak idén a Balatonhoz, akik az előző években különböző okok miatt nem mehettek, s akik még sosem láttak "ekkora vizet egyben".

Furulyás tábor, kiegészítő programokkal

2019. Július 12.

Napi két órában tanultak új dalokat, három csoportba osztva: kezdők, haladók, középhaladók.

Permetezés lesz július 12-én, pénteken

2019. Július 10.

A Városháza ezúton is tudatja: pénteken permetezni fognak az alábbi területeken.

(Illusztráció)

Várják a frissen végzetteket a munkaügynél

2019. Július 10.

A regisztráció kötelező feltétele annak, hogy a munkanélküliségi biztosítási rendszerre és a foglalkoztatás ösztönzésére vonatkozó 2002/76. számú törvény szerint nyújtott szolgáltatásokban részesüljenek.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: