Labdarúgó VB - magyarul

2018. Június 12.

Az alábbi módszerrel és elérhetőségen, interneten keresztül, fogható lesz a foci VB magyarországi közvetítése.

 

„Sajnálattal tudatjuk, hogy a 2018-as FIFA labdarúgó-világbajnokság magyar nyelvű, M4 Sporton futó közvetítéseit csak Magyarország területéről lehet majd fogni, határainkon túl a közvetítések geokódolva lesznek. Biztosítjuk, hogy ez a sajnálatos helyzet nem a csatornán múlt: a magyar közmédia mindent elkövet annak érdekében, hogy a határainkon túl is magyar nyelven legyenek nézhetőek a legfontosabb sportesemények” – áll abban a válaszban, amit az MTVA sajtóosztálya írt a Marosváráhelyi Rádiónak arra a kérdésére, hogy nézhető lesz-e idén foci-vb a határon túli területeken is. 

A geokódolást azért ki lehet játszani. Első lépésként nyissuk meg a www.hola.org weboldalt, majd válasszuk ki az az általunk használt operációs rendszert és várjuk meg, amíg települ a kiegészítő. Ezt követően nyissuk meg a www.mediaklikk.hu/m4-elo/ linket, majd a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva válasszuk ki Magyarországot. Ha ezzel megvagyunk, máris nézhetjük az M4-et, ráadásul HD-minőségben. 

 (maszol.ro)


További cikkek

(Illusztráció)

Csalási kísérlet a rendőrség nevében

2018. Június 13.

A rendőrség soha nem kér online átutalásokat az adatok visszaszerzése érdekében – figyelmeztet a Román Rendőrség.

"A közös éneklés párját ritkító élmény"

2018. Június 13.

Négy - három helyi és a Püspökladányból érkezett - kórus adott koncertet vasárnap délután az érmihályfalvi római katolikus templomban. A Hajdú Bihar megyei vendégek mostani vendéglátók tavaly novemberi látogatását viszonozták.

Előadás a gyermekek elleni erőszak világnapján

2018. Június 12.

Június 5–én, a gyermekek elleni erőszak világnapján, a Lámpás Alapítvány szakemberei illetve az Érmihályfalvi 1–es számú Mezőgazdasági Főgimnázium diákjai és tanárai információs előadást szerveztek az érmihályfalvi Zelk Zoltán Gimnázium két osztályának, ahol az erőszak formáiról, kiküszöböléséről és megoldási lehetőségeiről beszéltek. Gergely Tamás tanár beszámolója.

Jelenet az előadásból (fotó: Molnár József)

Még egy görbe éjszaka

2018. Június 12.

A Móka megismétli a XXVI. Nyíló Akác Napokon bemutatott előadását.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: