Lakossági fórum lesz január 17-én

2020. Január 8.

A Gödör rendezvényházba várják a lakosokat.

(Archív fotó)

(Archív fotó)

Érmihályfalva Polgármesteri Hivatalának vezetői és apparátusa 2020. január 17.-én, pénteken 18 órától lakossági fórumra a Gödör rendezvényházba invitálja a város lakóit. A tavalyi évről szóló beszámoló mellett az idei tervekről és a hosszabb távú elképzelésekről is tájékoztatják a megjelenteket.

A Városháza munkaközössége részletesen ismerteti az érdeklődőkkel azokat a pályázatokat, amelyek a lebonyolítás szakaszába érkeztek. Hasznos információkhoz juthatnak azon utcák lakói, amelyeket teljesen felújítanak, vagy ahol kerékpárút épül. Az érintett utcák a következők: Iosif Vulcan, Arany János, Nicolae Bălcescu, Szent-Györgyi Albert, Bank, Árpád, George Coşbuc, Gyár, Mester, Köztársaság, Kálvin János, Kölcsey Ferenc, Avram Iancu, Vörösmarty Mihály, Wesselényi Miklós, Munkácsy Mihály, Kazinczy Ferenc, Márton Áron, Forradalom, Malom, Hunyadi János, Bocskai István, Báthori István, Hajnal, Bem József.  

 További cikkek

Csillagfedés január 9-én

2020. Január 8.

Mindjárt évindítóként, 2020. január 9-én, csütörtökön, megajándékozza az égbolt kedvelőit a csillagok világa egy okkultációval, vagyis csillagfedéssel.

(Illusztráció)

Adalékok egy tanácsi döntés margójára

2020. Január 9.

A Helyi Tanács szakbizottsága elnökének, Gábor Évának gondolatai egy testületi döntés és egy beszélgetés kapcsán.

Noel és testvére, Szebasztián egy korábbi fotón  (fotó: Facebook.com/Noel.SMA1

Halasztani kellett az érkörtvélyesi kisfiú negyedik kezelését

2020. Január 8.

A gerinc eredetű izomsorvadásban szenvedő Ölyüs Noelnek kedden kellett volna megkapnia a negyedik Spinraza-injekciót. Sajnos a kezelést el kellett halasztani.

Toborzó kispályás focitornára

2020. Január 7.

Február elsején lesz a sportcsarnokban.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: