Mindenkit kiértesítettünk!

2019. December 2.

Nyakó József polgármester üzenete az adótartozások törlesztésének tárgyában.

 

Munkatársaim pénteken és ma eljuttatták minden címre értesítőnket, amiben tudatjuk, hogy kedvezménnyel élhetnek azok az adófizetők, akiknek valamilyen oknál fogva felhalmozódott az adóssága városunk költségvetése felé.

A becsületes adófizetőknek megköszönöm, hogy kötelességüket tudva és teljesítve napra fizetve van minden adójuk. Természetesen ők a túlnyomó többség, ők azok, akikre számíthatunk, ha fejleszteni, építeni akarjuk városunkat.

A többiek egy esélyt kapnak arra, hogy a tartozásuk kifizetése esetén, elháruljon az adósság okozta szankciók alkalmazásának veszélye. Ennek a kormányhatározatnak az alkalmazása során nálunk, Érmihályfalván is kiderül, hogy ki az, aki akarja, és ki az, aki meg sem kísérli törleszteni az adósságát. Nem kérdés, hogy melyik a helyes hozzáállás.

                 Nyakó József polgármesterTovábbi cikkek

Minden eddiginél több díjat "főztek össze"

2019. December 2.

Szombaton a nagyváradi ERA Park bevásárlóközpont parkolójában tartották meg a 6. "D'ale pocului" disznótoros fesztivált-versenyt, melyen az érmihályfalvi csapat minden eddigi teljesítményét felülmúlóan szerepelt.

Film készült Máté Imréről

2019. December 3.

A szombat délután tartandó megemlékezésen lesz a bemutatója a kultúrházban.

A szavalás szépsége a szívedből fakad, mely ajkadon hangzik fel

2019. December 2.

A Partiumi Ady Endre szavalóversenyen az Érmihályfalvi 1-es számú Technológiai Líceum végzős diákja, Varga Alexandra Lilla második helyet érdemelt ki. Lakatos-Dienes Ilona magyartanár beszámolója.

Adományok Hollandiából

2019. November 29.

A hollandiai támogató nem csak adományozott, de "lakberendezést" is vállalt.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: