Mini Gólyabál az "újoncoknak"

2017. November 22.

Négy osztály párosa versengett idén a Zelk Zoltán Általános Iskola Mini Gólyabálján. Boros Emőke tanárnőtől tudjuk meg a részleteket.

(Fotók: Török Erzsébet)

(Fotók: Török Erzsébet)

A Zelk Zoltán Általános Iskolában már hagyománnyá vált a Mini Gólyabál megrendezése, melyet minden évben az iskola Diáktanácsa szervez az "újoncoknak", vagyis az ötödikes diákoknak. Az idei tanévben november 16-a volt a nagy nap, amikor iskolánk újdonsült diákjai bebizonyíthatták rátermettségüket, ügyességüket, tudásukat és kreativitásukat. Négy osztály párosa versenyzett egymással. A gyerekeknek számos feladatban kellett helyt állniuk, melyek között szerepelt a bemutatkozás, tanáraik felismerése hang alapján, egymás felismerése testrészek alapján, szerelmi vallomás megadott szavakkal, kedvenc tanárról készített karikatúra, szájról olvasás, héliumos lufihangon az osztály bemutatása, kérdések az osztályfőnökről, labdás és almás ügyességi játékok, valamint az elmaradhatatlan karaoke és táncpróba. Újdonságnak számított, hogy a pároknak meseszereplőknek kellett beöltözniük, ezt is pontozta a zsűri, mely iskolánk tanáraiból állt (Kovács Brigitta, Török Erzsébet, Bokor János, Varga Róbert, Körmendi Gyula). A gyerekek nagyon talpraesetten vették az akadályokat, számos szórakoztató és feledhetetlen pillanatot okozván társaiknak és tanáraiknak. A végeredmény alapján az I. helyet az V. D osztály párosa kapta, azaz Brejan Barbara és Sinai Patrick. A legviccesebb páros díját az V. C osztály érdemelte ki (Sass Katalin és Gacsádi Alex), a legkreatívabb párosnak az V. B osztály tanulói bizonyultak (Bugya Vanessa és Diószegi Csongor), míg a legösszeillőbb párnak az V. A osztály versenyzőit kiáltották ki (Bibart Carla és Pop Ionut). A megtisztelő Mr. és Miss Gólyabál címet Gacsádi Alex és Bugya Vanessa kapta.

   Boros Emőke tanárnő


További cikkek

A lakosok partnerek voltak a lombtalanításban

2017. November 23.

Közel 24 tonna kerti hulladékot szállított el a szemétgazdálkodási cég a lombtalanítási akcióban, melyhez hasonlót kettőt is terveznek jövőre.

„Nyelvében él a nemzet…’’

2017. November 23.

Az országos Kriza János mesemondó, balladamondó és balladaéneklő verseny Bihar megyei versenyzői idén a sepsiszentgyörgyi Székely Nemzeti Múzeumban ünnepelhették a magyar nyelvet. Érmihályfalváról ketten voltak versenyben.

Egyházmegyei kórustalálkozó lesz Érmihályfalván

2017. November 21.

"Énekeljetek új éneket az Úrnak, minden föld zengjen dalt az Úrnak!”(Zsolt 96,1) A Nagyváradi Római Katolikus Püspökség Érmihályfalván tartja idei kórustalálkozóját.

Érmihályfalván készült alkotások Margittán

2017. November 21.

Az érmihályfalvi Értékteremtő Alkotótáborban készült alkotásokból nyílt kiállítás Margittán.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: