Munkahelyek, nem csak a megszűnők helyett

2020. Szeptember 1.

Munka lehetőség azonnali hatállyal a Fény községben működő Polipol bútorgyárban

 

Az ARA cipőgyár német tulajdonosainak döntése nyomán elkerülhetetlenné vált munkahelyek megszűnése nyomasztó gondot, problémát jelent nem csak a közvetlen érintetteknek, de nekünk, a város vezetőinek is.

20 éves feleféle ívelő tevékenysége után, városunk és a vidék legnagyobb munkaadója, egy kényszerű átszervezés miatt, ismereteink szerint, 485 alkalmazottjának kénytelen felmondani a közeljövőben. Az elbocsátások, sajnos 275 érmihályfalvi munkavállalót érintenek. Ezek egy részét az azonos gyár telepen működő cégek már átvették és alkalmazták is őket. Mindazok számára, akiknek nem sikerül elhelyezkedniük lehetőség nyílik, hogy akár azonnali hatállyal is munkát vállaljanak a tőlünk kb. 30 km levő Fény községben működő Polipol bútorgyárban. A mukafolyamatok videói megtekinthetőek itt.

A munkahelyekkel kapcsolatos részleteket munkatársamtól, Bibarț Nagy Timeától kaphatják meg a tisztelt érdeklődők a 0259-355216 –os telefonszámon, vagy személyesen a Városházán.

Ez az ajánlat egy gyors megoldás lehet azok számára, akik banki hitel vagy egyéb oknál fogva, nem várhatnak egy másik lehetőségre.

Az elbocsájtások következtében felszabaduló munkaerő kapacitás már is felkeltette a befektetők érdeklődését Érmihályfalva iránt. Több magyarországi befektető is érdeklődik és a közel jövőben nyilatkozni is fog konkrét szándéka felől.

Munkatársaimmal egy portfoliót, adatbázist készítünk arról a kínálatról, ami a helyi termelési kapacitásokat, valamint a humán erőforrás számszerű és minőségi adatait foglalja magában.

Ezzel lobbizzuk és ajánljuk magunkat mindazoknak, akik befektetni szándékoznak az országban, a megyében, legyen az külföldi, vagy belföldi érdeklődő. Mi tárt karokkal várunk mindenkit akár még kedvezményeket is adunk, a törvény adta keretek között, csak jöjjön, teremtsen jól fizetett munkahelyeket az érmihályfalvi munkavállalóknak.

 

Nyakó József - polgármesterTovábbi cikkek

Utolsó állomásához érkezik a két hónapja elindított lakossági találkozó Érmihályfalván.

2020. Szeptember 2.

TISZTELT BANK UTCA VÁROSRÉSZ LAKÓI

A finanszirozási szerződés után a kivitelezésit is aláírtuk

2020. Szeptember 3.

A hatástanulmány megírására 3 hónap áll rendelkezésre.

Sikerült folytatni a hagyományt

2020. Szeptember 1.

Idén is megrendezésre került az alkotótábor Érmihályfalván

Az Érmellék kenyere

2020. Augusztus 28.

Születésnapi torta helyett az Érmellék kenyerével köszöntötte Érmihályfalvát a helybéli Savmer pékség

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: