Ők biztosan ott lesznek a 4. Szabadság Feszten!

Ők biztosan ott lesznek a 4. Szabadság Feszten!
2016. June 28.
Július 14-17. között rendezik meg Bihar megye legnagyobb ifjúsági fesztiválját, a Szabadság Fesztet, melynek helyszíne a margittai városi strand. A rendezvény 4 napja alatt mindenki számára biztosított az önfeledt szórakozás. Érmihályfalván is lehet jegyeket vásárolni. A szervezők beharangozója.
/vlm/Image/Show/84/

Az idei Szabadság Feszt első napján csütörtökön Magyarország egyik legismertebb dj csapata a KatapultDJ teszi felejthetetlenné az estét. Bozóky Andor és Lipóczy Csaba dj páros egyedi stílusa tette zenéjüket különlegessé. Fellépéseik alatt a csapat harmadik tagja Szasza gondoskodik a hangulatról.

Pénteken a szervezők két koncerttel és egy közismert DJ-vel várják a fesztiválozókat. Deníz fonogram-díjas magyar rapper, énekes és dalszövegíró. Zenéje nagy népszerűségnek örvend a fiatalok körében hiszen őszinteségével, szókimondásával, és a valóság száraz visszaadásával ejti rabul hallgatóit, rajongóit. Őt követi a Cloud 9+ zenekar, akik 2013 januárjában jelentek meg a ‘Supernova’ című számukkal a magyarországi köztudatban, ami nagy sikert aratott.
A zenekar sajátossága, hogy az élőhangszeres rock/hiphop zenét ötvözik az elektronikus drum and bass és dubstep elemekkel. A koncertek után ismét a buli és a szórakozás kap főszerepet. Az est sztárvendége Sterbinszky, aki Magyarország egyik legismertebb fellépője. Nemzetközi szinten is abszolút kiváló teljesítménye, eredményei, utánozhatatlan lemezlovas technikája miatt a nevét évről évre, állandó jelleggel a legjobbak között említik a szakmában. A pénteki programból a szórakozás mellett a szakmai előadások, a stand up fellépések sem maradnak el. Reggel a civil sátorban közismert Bihar megyei vállalkozók, előadók tartanak bemutatókat. Koradelután Antal Előd, a 2015-ös Humorfesztivál győztese teszi próbára a fesztiválozók rekeszizmait, emellett a habparty is ezen a napon kerül megrendezésre.

Szombaton ismét szakmai programokkal indul a nap. A délelőttök folyamán a fiatalság számára leginkább foglakoztatott témákat próbáljuk előadók segítségével kielemezni. Ezt követően a parkoló kap kiemelt figyelmet hiszen kezdetét veszi a tuning show. Bőgő motorok, fékcsikorgás, égő, füstölő gumik, motorimádó fiatalok. Ezekkel tudnánk leginkább jellemezni a várható programot. Természetesen a lóerők mellett, az ügyességi és gyorsulási versenyek sem maradnak el. A sok járgány között a bikinis csajok sem okoznak csalódást. Mindenki számára nyitott ez a program.

Az esti programot Beliczai Balázs közismert stand up-os illetva a New Level Empire nyitja élő koncertjével. Beliczai munkásságát nem szükséges külön bemutatni, hiszen megannyi sikeres fellépést tudhat maga mögött. A New Level Empire egy öttagú magyar elektronikus zenei együttes. Első közös stúdiómunkájuk eredménye a The Last One című számuk, mellyel bekerültek A Dal (2014) című műsorba és egészen a döntőig jutottak.

Őket Nia Even Magyarország legismertebb női lemezlovasa követ. A fiatal DJ lélegzetelállító megjelenése, vadító tánca és páratlan előadásmódja változtatja fellépését olyan show műsorrá, mely bármely közönséget lázba hoz. A Magyar szépség az elmúlt években bejárta szinte egész Magyaroszágot, emellett fellépett Franciaországban, Németországban, Ausztriában, Romániában, Ukrajnában és rendszeres vendég Szlovákiában.

A szombati program legutolsó fellépője, a fesztivál legnagyobb sztárvendége Jack Perry fogja garantálni az önfeledt szórakozást. A francia dj megannyi toplistatát vezetett az elmúlt évekbe. A Dime című zenéjével hamar betört az európai köztudatba. Bihar megyében, Partiumban először lép fel.

Az idei Szabadság Feszten a fentebbi együttesek mellett ott lesz és élőben koncertezik majd a nagyszalontai Wrong Way, Mr. Siid az erdélyi rapzene legfőbb képviselője, az Omikron Urban feat. Meyo nagyváradi rapp csapat, illetve számos dj, mint DJ Afronik, DJ Peti, DJM, DJ Dumy, Nick Havsen. Emellett az említett programokon túl többtucatnyi sportverseny és ügyességi, szórakoztató vetélkedőt szerveznek napközben a részvevőknek.

A Szabadság Fesztre a négynapos belépő kempinggel június végéig kedvezményesen 69 lejért vásárolható meg, míg kemping nélkül 55 lejért. Ugyanakkor szintén hónap végéig csoportos kedvezményekkel kedveskednek a fesztivál szervezők, hiszen 5 megvásárolt bármeik bérlet után 1 bérlet ingyen, míg 9 megvásárolt bérlet után 2 ingyen bérlettel gazdagodnak a jegyvásárlók. A terjesztési pontok és személyek listája megtalálható a rendezvény hivatalos facebook oldalán (facebook.com/szabadsagfeszt).

Jegyeket az alábbi kijelölt helyeken és időpontokban lehet megvásárolni: Érmihályfalva, Brigitta Boda 0753918959, Margitta, Margittai RMDSZ székház (Calea Republicii 2 szám) 9-15 óra között, Nagyszalonta, Kitti Szabó 0753785902, Nagyvárad Beatrix Barczag 0743778355, Kecse Dalma 0747903988, Bihar megyei RMDSZ (Independentii 11 szám) 10-15 óra között.Ugyan akkor ONLINE bérletvásárlási lehetőségetek is van, a következő linkre kattintva kényelmesen otthonról akár telefonról is beszerezhetitek a négy napra érvényes belépőt: https://www.biletmaster.ro/r…/Event/47003105/Szabadsag-Feszt

Keresés