Rendkívüli gyűlést tartott szerda délelőtt a Helyi tanács

2020. Február 20.

Rendkívüli gyűlést tartott szerda délelőtt a Helyi tanács. A határozati tervezetet az EMNP tanácsosok kivételével mindenki jóváhagyta.

Az új napközi látványterve

Az új napközi látványterve

Érmiháyfalva Helyi Tanácsa rendkívüli ülést tartott szerda délelőtt. Négy napirendi pont szerepelt terítéken.
Az önkormányzati képviselőknek szavazniuk kellett két folyamatban lévő pályázat dokumentációjára vonatkozó aktualizálásról, az anyagárak és a minimálbér értékének emelkedése miatt.

Az első napirendi pontban egy 200 férőhelyes, a mostani helyére építendő, hosszú programos napközi építéséről döntöttek.
A második napirendi pontban az Ady Endre, Forráskút, valamint a Vörösmarty Mihály utcák teljes felújítását szavazták meg. Ez úttestet, új járdát, kerékpár utat továbbá esőelvezető csatornát jelent.

A következő napirendi pontban a Zelk Zoltán Gimnázium főépületének teljes felújítását, illetve egy új, ennek udvarában építendő, 12 tantermes épület létrehozását szavazták meg.

Ezután következett, utolsó napirendi pontként, a százholdi 22 hektáros szabadidős park kiépítése szerepelt. A tervek szerint ennek csak egy részét építik be (10%-át), ahol többek között találunk majd, szabadtéri színpadot, amfiteátrummal, kültéri fitnesz-, mini foci-, elektromos gokart-, BMX-, valamint gördeszka pályát is, a többi 90% zöld övezet maradna közvilágítással, 566 darab facsemetével, illetve padokkal díszítve.

Az előterjesztést, az RMDSZ-es, PSD-s és PNL-s tanácsosok igen szavazatával fogadták el és, a már megszokott módon, az EMNP-s tanácsosok sajnos nem szavazták meg.

Nyakó József polgármester szerint, azért volt szükség rendkívüli gyűlés összehívására, mivel a város kapott egy lehetőséget, hogy a már leszerződött négy pályázatunk mellett, még újabb, a fent ismertetett négy objektum megvalósítása is finanszírozást kapjon uniós forrásokból.      További cikkek

Beszámoltak az állattartók

2020. Február 24.

Február 23-án beszámoló közgyűlést tartottak az érmihályfalvi Bovival Egyesület vezetői.

Szakmák hete az Érmihályfalvi 1-es számú Technológiai Líceumban

2020. Március 6.

Március 3-án és 4-én nyílt napot rendeztek az Érmihályfalvi 1-es számú Technológiai Líceumban

Felhívás

2020. Február 19.

Felhívjuk minden, olyan jogi és magánszemély figyelmét, aki földterületekkel, állatokkal, épületekkel, haszon és gépjárművekkel rendelkezik Érmihályfalva területén, hogy a 28/2008-as Rendelet alapján jelenjenek meg az Érmihályfalvi Polgármesteri Hivatalban

Elment egy Ember közülünk

2020. Február 17.

Szívünket a bánat fojtogatja és döbbenetünk sem akar szűnni mióta meg tudtuk, hogy barátunkat, munkatársunkat, bajtársunkat, Csabát villámcsapásként lopta el közülünk a kegyetlen halál.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: