Semmi internet, csak tánc

2019. Szeptember 6.

Ötödik alkalommal tartották meg a tánctábort, ahol tilos az okostelefonozás.

 

Idén 5. alkalommal rendezte meg az Silver Wings Egyesület és a Vidéki Ifjak Szövetsége (VIDIFISZ) közös érmihályfalvi tánctáborát. Az előző évekhez képest csak a fiatalabb korosztály (6 -14 éves gyermekek) vettek részt a három és fél napos rendezvényen, ahol, mint mindig, a táncé volt a főszerep. A 27 érkörtvélyesi és érmihályfalvi fiatal napi 3 óra swinget és 3 óra hip-hop koreográfiát tanulhatott. Az idei tábor oktatója és koreográfusa Gyöngyösi Mariann, a debreceni Harmónia Dance Stylers vezetője volt, aki már visszatérő vendége a tábornak és idén is jó hangulatot, minőségi oktatást köszönhettek neki, tudtuk meg Máté Zsolttól, az érmihályfalvi egyesület vezetőjétől.

Ahogyan már korábban is, az idei egyik fő célkitűzés az volt, hogy a gyermekeket megpróbálják kiszakítani az internet "karmaiból", ezért a táborozás ideje alatt a Csiha tanyán tilos volt az okostelefon, a laptop használata. A harmadik napon egy kirándulás várt a résztvevőkre, amikor Feketeerdőn bográcsoztak, másnap reggel pedig egy táncos, éneklős produkcióval zárták a gyermekek a tábort, megvillantva kreativitásukat, tánc iránti szeretetüket. "A szervezők másik fő célkitűzése, hogy anyagi háttértől függetlenül mindenkinek elérhető legyen a tánctábor, így ezúton is köszönjük a VIDIFISZ támogatását, hiszen anélkül az idei tábor valószínűleg elmaradt volna", mondta Máté Zsolt.További cikkek

Életkerék - 2019. Augusztus

2019. Szeptember 6.

Az augusztus folyamán bejelentett újszülöttek, a házasságot kötött párok, és az eltávozottak névsora.

Tehetségkutatás a focicsapatnál

2019. Szeptember 9.

Előkészítő csoportba várnak gyerekeket a Praszler stadionban.

Október 23-ai Diákutaztatási Program 2019

2019. Szeptember 5.

Idén ősszel is utazásra bátorítják a középiskolásokat, hogy az október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódva egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak. A Rákóczi Szövetség által meghirdetett pályázatra bármely Kárpát-medencei magyar középiskola jelentkezhet.

Tanévkezdés 2019

2019. Szeptember 5.

Hétfőn délelőtt tartják a tanévkezdési ünnepségeket.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: