Sport-tantárgyversenyen az oina (méta) csapat

2017. Április 19.

Április 13-án vett részt a Mezőgazdasági Főgimnázium 11 fős csapata a Szilágy megyei Hidalmáson a sport-tantárgyverseny megyeközi szakaszán. A IX., X. és XI. osztályos diákokat Fele Szabolcs tanár kísérte.

 

Az oina (méta) -versenyen a Bihar megyét képviselő mieink harmadszor vettek részt, Máramaros, Szatmár és Szilágy megye hasonló versenyzőivel vették fel a küzdelmet. 

A második helyet szerzett csapat tagjai voltak: Bersenszki Eduárd, Fericel Cristian, Havasi Andrei, Lőrincz Patrik, Pop Vlad, Oprea Cristian, Sabău Cristian, Seres Cristian, Suciu Cristian, Tonţ David, Tonţ Onisim. 

A sportolók részvételükkel hozzájárultak a hagyományőrzéshez, hiszen egy régi népi játékról van szó, melyhez ugyanakkor összetett sport-tevékenység is szükséges.

A csapat részvételét támogatta az iskola, továbbá utazásukat az OviTrans SRL, felszerelésüket pedig az SC Agroind.


További cikkek

Nyakó József polgármester (balról) és felesége társaságában a vásáros küldöttség

Érmelléki ízek a húsvéti vásárban

2017. Április 20.

Nem csak fotókon és alkotói által, de az ünnepi ízeivel is bemutatkozott a váradi húsvéti vásárban az érmelléki települések sorában Érmihályfalva. Volt keletje a helyben készített fánknak (is).

Lehet jelentkezni a 2017-es szépségversenyre

2017. Április 20.

A XXV. Nyíló Akác Napok szépségversenyére lehet jelentkezni az alább megadott elérhetőségeken.

Gázolaj-támogatási kérelmek leadása

2017. Április 19.

Az APIA értesíti az érintetteket, hogy a 2017-es év első negyedére érvényes, a mezőgazdasági célokra vásárolt és használt gázolaj támogatására szóló kifizetési kérelmek április végéig tehetőek le.

A verseny logója

Bölcs diákjainknak véget ért a vetélkedő

2017. Április 18.

A 108 nevezett csapat között a 42. helyet szerezték meg a főgimnázium diákjai azon a versenyen, melynek egyik célja: ismerjék fel az egyes tudományágak területéről származó információk közötti összefüggéseket.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: