SzabadságFesten lazított az ÉRMISZ

2013. Július 14.

Július 4. és 7. között az Érmihályfalvi Ifjúsági Szervezet (ÉRMISZ) tagjai a Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) által rendezett SzabadságFesten lazítottak. Íme a beszámoló.

Az ÉRMISZ második lett a medencés játékokban

Az ÉRMISZ második lett a medencés játékokban

Július 4. és 7. között az Érmihályfalvi Ifjúsági Szervezet (ÉRMISZ) tagjai a Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) által rendezett SzabadságFesten lazítottak. A rendezvényen ifjúsági szervezetek tagjai és külsősök is részt vehettek, mindennek a margittai Városi Strand adhatott otthont, először.

Bár a fesztivál programja csütörtökön kezdődött, mi csak péntektől voltunk jelen a helyszínen. A sátrak felállítása után kötetlenül strandolhattak, pihenhettek a résztvevők. Péntek délután Kun Zsolt stand up előadással szórakoztatta a nevetni vágyókat, majd a színpadi kavalkád keretén belül az érmihályfalvi Playtime együttes is koncertezett.A hangulatot medencés parti fokozta.

Szombaton több előadáson is részt vehettek a fiatalok. Különböző témákat merítettünk ki, mint például a továbbtanulás, vállalkozás, család, gyerekvállalás. A fesztivál fővédnöke, Cseke Attila képviselő is beszélt tapasztalatairól és a munkája során átélt élményeiről. A beszélgetés végén a jelenlévők feltehették az esetleges kérdéseiket is. A hasznos tanácsok mellett a szórakozás sem maradhatott el. Több versenyszámban is megmutathatták tehetségüket a résztvevők, többek között a strandröplabdában, úszásban, medencés ügyességi játékokban, stb.

Míg a csapatok versenyeztek, az ismerősök, barátok szurkoltak, így igazán jó hangulat kerekedett. Mivel az időjárás kedvezett, napozásban sem volt hiány, végül azt is közös programmá minősítettük. A délutáni órákban a Szomszédnéni produkciós iroda stand up előadása várta a nevetésre vágyókat. Este a tánckavalkád és LL. Junioré volt a főszerep. A fergeteges koncertet Retró parti követte, ami éjszakába nyúló medencés bulivá módosult.

A vasárnap reggel igen nehézkesen indult, hisz mindenki elfáradt az éjjeli banzáj után. Nem sokáig pihenhettek az előző nap versenyzői, ugyanis vasárnap került sor a játékok döntőire. Az ÉRMISZ a medencés játékokban tűnt ki, hisz második helyen végzett a csapatunk, s ezüstéremmel gazdagodtunk.

Ez a nap sem telt el ismeretek szerzése nélkül. Információkat tudhattunk meg az önkéntesség előnyeiről, a pályázatok hasznosságáról, s nem utolsó sorban a diákéletben való tevékenységekről. A rendezvényt a Kerozin együttes őrületes koncertje zárta, ami méltóképp szolgált a fesztivál zárásához.

Azt hiszem, hogy az összes szervezet nevében megköszönhetjük a VIDIFISZ-nek a rendezvény és a programok megszervezését. Megérte részt venni a Fesztiválon!

„Jövőre ugyanitt!”

               Az ÉRMISZ sajtószolgálata


További cikkek

Közös vacsora jelentette az alkotótábor megnyitóját

Felkészültek a múzsa "fogadására"

2013. Július 14.

Valójában egy közös vacsora volt a VII.Nemzetközi Képzőművészeti Alkotótábor megnyitója szombaton délután. A művészekkel a jövő hét folyamán bármikor, bárhol találkozhatunk a városban.

Az elutazás előtti utolsó pillanatok

Néptánctáborba indultak a legkisebb néptáncosaink

2013. Július 15.

Néptánctáborba indultak hétfőn reggel a legkisebb néptáncosok: a hét végéig Nagyszántón tanulják a "szakmai fogásokat".

A szombati kaláka résztvevői

Tulipán Kaláka a szászholdi játszótéren

2013. Július 13.

Mintegy ötvenen vettek részt a szombat délelőtti/déli Tulipán Kalákában, melynek során felújították és körbekerítették a szászholdi játszóteret.

Néggyel nőtt a sikeresen érettségizettek száma

2013. Július 13.

Az óvások elbírálását követően további négy diák mondhatja el magáról, hogy sikerült az érettségije.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: