Szerencsét hozott a 21. forduló

2019. Április 15.

Már a nyolcadik percben kialakult a végeredmény.

 

Az első tavaszi hazai győzelem reményével vártuk a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 21. fordulójában játszott Unirea - Nagyváradi Egyetem meccset. Az első pillanattól letámadtuk az ellenfelet, már a 2. percben szinte gólt szereztünk, ám Lakatos fejesét hihetetlen bravúrral piszkálta ki a váradiak kapusa. Nem kellett sokáig várnunk a vezetés megszerzésére sem: a 8. percben Gego szerzett labdát az ellenfél tizenhatosának bal oldalán, beadására a túlsó oldalon jól érkezett Bacsó, aki kapásból a hosszú felső sarokba lőtt - 1- 0. A gól felélénkítette az ellenfelet is, parázs meccs alakult ki, helyzetek adódtak itt is, ott is, ám meglátásunk szerint - azzal együtt is, ha kontrákra építettünk - túl nagy teret engedtünk a vendégeknek. 
A második félidő egy darabig ugyanúgy zajlott, ahogyan az első abbamaradt, amikor változott, akkor az történt, hogy a váradiak még jobban beszorítottak bennünket, csak néha tudtunk volna megindulni egy-egy kontrában, de akkor meg pontatlanok voltak az indítások. Állandósult, hogy az ellenfél egy-egy pontrúgásánál csapatunk minden tagja a tizenhatosunkon belül védekezett, így értelemszerűen a kivágott labdák azonnal újra az Egyetem játékosaihoz kerültek. Csak másodpercekre tudtuk megtartani a labdát, az volt az érzésünk, kísértjük a szerencsénket - ami végül kitartott az utolsó sípszóig...
Az Unirea összeállítása: Kis - Urbanowski, Lazăr, Jude, Crişan, Solymosán, Boros (86. p. Fele Sz.), Lakatos, Bacsó, Széles (64. p. Dumiter), Gego.
A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.
Az ifjúsági csapat mérkőzését is az Unirea nyerte, 2-0-ra. 
A következő fordulóban az Unirea a Belényesi Bihorul vendége lesz.


További cikkek

XXVII. Nyíló Akác Napok, 2019 - A program

2019. Április 15.

Május 16. és 19. között kerül sor a XXVII. Nyíló Akác Napok fesztiválra. Alább a részletes program.

A nagy fogás: főztek, horgásztak

2019. Április 16.

Hegyközszentimrén horgásztak és főztek a csapatok, köztük az érmihályfalvi is.

Konfirmálás 2019

2019. Április 15.

Negyvenhárom taggal gyarapodott a református egyházközség a hét végén. Alább a konfirmált 28 fiú és 15 leány névsora.

Áprilisban kifizetik az újraszámolt nyugdíjakat

2019. Április 12.

A 2018.10.01-jétől járó különbözeteket az érintetteknek 2019.04.11–15. között viszi ki a postás, illetve azok számára, akik bankszámlára kapják nyugdíjaikat, ugyanebben az időszakba folyósítják ezt az összeget.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: