Szükség van a lombtalanításra

2017. November 8.

Már az első napon négyszer annyi kerti hulladékot szállítottak el, mint tavaly egész évben.

(Illusztráció)

(Illusztráció)

Ahogyan azt meghirdettük, november első három keddjén lombtalanítási akciót tart az önkormányzat és az ASA szemétgazdálkodási cég. 

Az első alkalom már le is zajlott 7-én. Mint kiderült, igen nagy igény van a levágott faágak, gallyak, összegyűjtött falevelek, elszáradt virágok elszállítására, hiszen csupán az első kijelölt körzetből az ASA mintegy 8 tonna hulladékot szállított el, tudtuk meg Karsai Attila alpolgármestertől. Összevetésként tavaly egész évben városi szinten 2 tonnát szállítottak el. A mostani akció hozadéka az is, hogy ez a szemét már nem kerül a városszélre, az erdőkbe.

Az ingyenes akció további programja (dátum / utcák):

- november 14.: Malom, Ady E., Vörösmarty M., Dankó P., Wesselényi M., C. Porumbescu, Mikes K., Munkácsy M., Kazinczy F., Kálvin J., Kölcsey F., Avram Iancu, Báthori I., Horea, Kodály Z., József Attila, Lucernás, Pázmány P., Orbán B., December 1., Márton Á., Kossuth L., Erkel F., Deák F., Hunyadi M., Hajnal, Eötvös J., Bem J., Szilárd Leó, H. Holubei, Teller E., Máté Imre;

- november 21.: E. Racoviţă, Iskola, Apáczai Csere János, Bank, V. Babeş, I. Creangă, Liliom (Lăcrimioarei), Hársfa (Teiului), L. Pasteur, I. Cantacuzino, I. L. Caragiale, A. Röntgen, Petőfi S., Arany J., I. Vulcan, N. Bălcescu, Bethlen G., Szent-Györgyi A., G. Coşbuc, Árpád, Forráskút, Gyár, Mester, Vásártér, Dózsa György, Köztársaság, Forradalom útja.










További cikkek

Életkerék - 2017. Október

2017. November 8.

Az október folyamán bejelentett újszülöttek, a házasságot kötött párok, és az eltávozottak névsora.

(Illusztráció)

Véleménykutatás a házi feladatokról

2017. November 8.

Pedagógusok, szülők és diákok is véleményezhetik a házi feladatokat, a szakminisztérium konzultációja során, az alábbi elérhetőségeken.

Eredményes "Mókázás" Ajkán

2017. November 7.

Idén sem viccelt a Móka Ajkán: szakmai fődíj, ezüst minősítés, a fesztivál fődíja, a legjobb férfi, női és epizódszereplőnek járó közönségdíjak. Boros Emőke Blanka beszámolója.

Mondj NEMET az emberkereskedelemre!

2017. November 7.

A Mezőgazdasági Főgimnázium és a nagyváradi Lámpás Alapítvány közös programot szervezett a címben foglalt témával.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: