Tíz perc jó foci elég volt a győzelemhez

2017. November 6.

Bár zsinórban harmadik győzelmét aratta szombaton, a Madarászi SK ellen, az Unirea, a meccs nagyrészében nem lehetett volna madarat fogatni velünk...

 

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulóját úgy vártuk, hogy előzőleg kiütéses győzelmet arattunk a vaskohiak ellen, majd majdnem "eladva" a vezetést nyertünk Székelyhídon, a Parszler stadionba pedig a tabellán mögöttünk lévő Madarászi SK érkezett.

Már mondhatnánk, hogy a szokásos forgatókönyv érvényesült az első félidőben, amikor eleinte mintha nem tudtuk volna, hogy már megkezdődött a meccs, később akadt néhány helyzetünk, melyek kimaradtak, az ellenfél egyszer jutott el a kapunkig, szerencsére ők sem voltak eredményesek. Az idegeskedést "átmentettük" a második félidőre, a helyzet csak "fokozódhatott" volna, ha az 56. percben Gábor G. reflexei nem működnek jól, illetve, ha az 57. percben a madarásziak egy támadáson belül három próbálkozásból legalább egyszer betalálnak 8 - 10 méterről az előttük tátongó kapuba, illetve nem újra a jól kirohanó kapusunkat találják el... Aztán következett jó 10 perc foci a részünkről: már a 60. percben is a gólvonalról mentettek a vendégek, ám a 61. percben megszületett a vezető gólunk, amikor Gego tálalt Lakatos elé, aki szemben a kapuval nem hibázott - 1 - 0; a 71. percben Sándor passzának "szeme volt", így megtalálta a kapu előtt Gegót, aki higgadtan befejezte a támadást - 2 - 0. Valóban két szép találat volt, ám mintha a vezetésünktől mi magunk pánikoltunk volna be, visszahúzódtunk védekezni, hiába szólt a kispadról: gyertek feljebb! Az ellenfél (akiket távol álljon tőlünk bántani) nem volt túl sok elképzelés birtokában, ám mi helyzetbe hoztuk őket, sőt, még nagyobb elánnal támadtak, miután a 78. percben egy utánpótlás-szinten is ritkán látható, potyaízű góllal szépítettek, miközben a védelmünk a partjelző les-jelzésére várt - 2 - 1. Az utolsó percek így megint idegeskedéssel teltek, hogy húzzuk ki a végső sípszóig, ráadásul Horváth második sárgáját is megkapta a 4 perces hosszabbítás elején.

Ifj. Fele Sándor csapata: Gábor G. - Horváth, Hossu, Gábor J., Iova (17. p. Morgovan), Tóth, Kiss, Daroczi, Sándor, Lakatos, Gego.

A forduló további eredményei és a táblázat ide kattintva tekinthető meg.

A következő fordulóban a Gyapjúi Dacia vendégei leszünk.További cikkek

Mondj NEMET az emberkereskedelemre!

2017. November 7.

A Mezőgazdasági Főgimnázium és a nagyváradi Lámpás Alapítvány közös programot szervezett a címben foglalt témával.

Eredményes "Mókázás" Ajkán

2017. November 7.

Idén sem viccelt a Móka Ajkán: szakmai fődíj, ezüst minősítés, a fesztivál fődíja, a legjobb férfi, női és epizódszereplőnek járó közönségdíjak. Boros Emőke Blanka beszámolója.

Berecz András egyéni estje

2017. November 6.

A Félbevágott pipafüst című előadás tekinthető meg a kultúrházban.

Pályázati lehetőség a tömbházak modernizálására

2017. November 3.

Európai uniós pályázat teremtheti meg a tömbházak felújításának lehetőségét. Erről tartottak találkozót csütörtök este.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: