Újabb hazai vereség

2018. Szeptember 11.

Az eddigi hazai mérleg kettőből semmi.

 

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság harmadik fordulójában az Unirea a Mácsapusztai Unireát fogadta szombaton a Praszler stadionban. Az első fordulóban ugyancsak hazai pályán 5-1-re kikaptunk a Váradszentmártoni CSC-től, a másodikban nyertük Élesden. Itt lett volna az alkalom az első hazai győzelem megszerzésére, ami ...elmaradt, hiszen 1-0-ás félidő után 3-0-ás vereséget szenvedtünk. Úgy tűnik, ahogyan az a korábbi pontvadászatban is megtörtént, a hazai pályás meccsek nem mennek, igaz, az első fordulókban mindjárt ki is fogtuk a szinte legerősebb ellenfeleket. Ez persze nem vigasztalta a szurkolókat, akik természetesen nem erre számítottak. De nem így tervezték persze sem a focisták, sem edzőik. "Nagyon bántó ez az újabb vereség, azon vagyunk, hogy a folytatás jobb legyen. Sérülések miatt több változtatás is volt a keretben és miközben mi kihagytuk a helyzeteinket, az ellenfél minden lehetőséget kihasznált", mondta a találkozó után ifj. Fele Sándor, aki edzőtársával, Muzsnay Zsolttal a következő csapatot szerepeltette: Kis - Jude, Foriş, Solymosán, Balajti (26. p. Lazăr), Lakatos, Láposi, Cr. Jurcă (70. p. Crişan), L. Jurcă, Fele Sz. (46. p .Széles), Gego. A játékvezető a 35. percben kiállította Jude-t, azt követően emberhátrányban játszottunk.

A harmadik forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.

"Nyerni megyünk Szentandrásra", nyilatkozta az idézett edző, ugyanis a következő fordulóban a Szentandrási Crisul pályáján vendégeskedik csapatunk.További cikkek

Az utódlási nyugdíjakról diákoknak, egyetemistáknak

2018. Szeptember 11.

Diákoknak és egyetemistáknak is igazolást kell leadniuk utódlási nyugdíjuk ügyében.

Abnormális időjárásra figyelmeztetnek a meteorológusok

2018. Szeptember 12.

Hőséggel köszönt be Romániában is a „vénasszonyok nyara”: szakemberek szerint a következő napokban akár 30 Celsius fok fölé is kúszhat a hőmérők higanyszála.

Tájékoztató a sertéspestisről

2018. Szeptember 11.

Érmihályfalván nem jelent meg a betegség, a gyűlés tájékoztató jellegű.

Új helyén kezdi a tanévet az iskolakönyvtár

2018. Szeptember 10.

A könyvtárat a tanévnyitó után avatták fel.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: