Újabb lépés a tanmedence építéséhez

2018. Október 11.

A műszaki tervek november 7-ig kell elkészüljenek a vaskohsziklási, a margittai és az érmihályfalvi tanmedencék esetében.

 

 A Bihar Megyei Tanács alárendeltségében működő Hosszú Távú Fejlesztési Ügynökség (HTFÜ) meghirdette a versenytárgyalást a székelyhídi és a diófási tanmedence megépítésére. Az érdeklődő cégek az ajánlatokat október 22., illetve 26-áig tehetik le. Az elektronikus közbeszerzési rendszerben (SEAP) már megtalálható a kiírás: kivitelezőt keresnek a két tanmedence megépítésére. 
A műszaki tervek elkészítésére korábban kiírt versenytárgyalás nyertese, a Proexco Kft. november 7-éig kell befejezze a vaskohsziklási, a margittai és az érmihályfalvi tanmedencék terveit. A nagyszalontai és a belényesi uszodák műszaki tervezésére kiírt tender pedig kiértékelési szakaszban van, mondta Vitályos Barna, a Bihar Megyei HTFÜ igazgatója.
A beruházások költségeit a megye saját költségvetéséből finanszírozza, a helyi önkormányzatok pedig a szükséges terület rendelkezésre bocsátásával és annak közművesítésével, illetve környezetének kialakításával, például a parkolóhelyek kiépítésével járulnak hozzá a beruházáshoz. 

  (forrás: erdon.ro)


További cikkek

(Illusztráció)

Újra hordják a tűzifát

2018. Október 12.

Megkezdődött a tűzifa őszi kitermelése. Alább azok névsora, akik szerepelnek az igénylők listáján.

(Illusztráció)

Decemberig lehet kérni a belterületek tulajdonviszonyának rendezését

2018. Október 15.

December 4-ig lehet iktatni a helyi földosztó bizottságnál azokat a kéréseket, amelyek a beltelkek tulajdonjogának tisztázására irányulnak.

Gátat vetnének a falopásnak

2018. Október 11.

A magángazdák esetében maximum 30 hektárig az erdészet ingyen megőrzi az erdőt, de ez nem jogosít még kitermelésre, hangzott el egy témában tartott találkozón. Ezzel a lopásoknak szeretnének gátat vetni.

Dekoráció a főtéren

2018. Október 10.

Őszi hangulatot idéz.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: