A tetőn dolgoznak

2019. Augusztus 21.

A kivitelező cég szakemberei az iskola főépületénél a tetőzet cseréjét készítik elő.

 

Érmihályfalva Helyi Tanácsa július utolsó napján tartott ülésén a tanácsosok egyhangúan megszavazták, hogy a Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség (ADD) beruházásokat végezzen el a helyi 1. számú Technológiai Líceumban.

Amint arról beszámoltunk, Megyei Tanács révén a szakoktatást végző tanintézmények kaptak hasonló beruházásokra anyagi támogatást, az érmihályfalvi tanintézmény esetében ez a szakoktatáshoz szükséges felszerelések beszerzése mellett az épületek közötti utak és a tetőzet javítását jelenti.

A napokban meg is kezdődtek a munkálatok, képünkön a kivitelező cég szakemberei az iskola főépületénél a tetőzet cseréjét készítik elő a régi szerkezet bontásával.További cikkek

Aszfaltoznak a Hajnal utcában

2019. Augusztus 21.

A héten be is fejezik az úttest aszfaltozását.

(Illusztráció)

Elkezdődött a 2019-es pótérettségi

2019. Augusztus 22.

Az érmihályfalvi líceum vizsgázói Margittán pótérettségiznek.

"Léptei nem csak az úton hagytak nyomot"

2019. Augusztus 21.

Születése 90. évfordulója alkalmából emléktáblát avattak az érmihályfalviak (és nem csak reformátusok) által is nagyra becsült dr. Csiha Kálmán néhai püspök tiszteletére vasárnap a szülői háznál, az Érsemjénhez tartozó Barantón.

Fent balra: a tanuszodánál befejeződtek a talajmunkák, jobbra: dolgozik a földgyalu a Hajnal utcán; lent balra: parkoló lesz a Kálvin János utca eddig elhanyagolt részén, jobbra: az egykori vágóhíd előtti területet is rendbe tették

"Napjainkban több helyen is dolgoznak építőbrigádok"

2019. Augusztus 20.

Nyakó József polgármester több folyamatban lévő beruházásról is beszámolt: készül a tanuszoda, több elhanyagolt terület kap új funkciót, rövidesen aszfaltozzák a Hajnal utcát, megújul a Városháza és környéke.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: