Vendéggyőzelem az érmelléki rangadón

Vendéggyőzelem az érmelléki rangadón
2019. November 11.
Elhoztuk Székelyhídról a három pontot, az őszi második "érmelléki rangadót" is megnyerve. A következő, szombati haza találkozón adománygyűjtést tart a csapat.
/vlm/Image/Show/84/
A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 12. fordulója nem hozott sok sikert a hazai környezetben szerepelt csapatoknak: mindössze a telegdiek tudtak egy döntetlent kicsikarni a belényesiek ellenében, a többi pályán mind a vendégek nyertek kisebb – nagyobb arányban. Az Unirea is az utóbbiak közé tartozott, Székelyhídról hozva el a három pontot, ezzel az őszi második “érmelléki rangadóját” is megnyerve. Az esőmentes, napsütéses időben sok érmihályfalvi szurkoló biztatta csapatunkat, melynek mindhárom gólját Széles szerezte (6., 37. és 87. p.), igaz, a jegyzőkönyv az elsőt a labdába beleérő székelyhídi Lőrincnek “adta”, öngól gyanánt – de ettől mi még a mienknek érezzük. Azt is ki kell emelni, hogy a kapuba sok éves kihagyást követően visszatért Szász Attila, aki nagyban hozzájárult a 3-0-ás (szünetben 2-0) győzelemhez, hiszen 1-0-ás állásnál tizenegyest hárított, megakadályozva, hogy a vendéglátók nagyobb lendületet kapjanak az egyenlítéssel.
Ifj. Fele Sándor csapata: Szász – Crişan, Jude, Bacsó, Urbanowski, Boros (90+2. p. Muresan), Pop, Sabău (74. p. Kiss), Lakatos (82. Lazăr), Solymosán, Széles,
A forduló további eredményei ITT, a tabella ITT tekinthető meg.
A következő fordulóban a Szentandrási Crişul-t fogadjuk szombaton 14 órától.
A találkozó alkalmával a csapat gyűjtést hirdet Ölyüs Noel gyógykezelésének támogatására: az adományokat a pálya melletti bolt bejáratánál elhelyezendő urnába lehet tenni.